benım buzguler resımdekı gıbı durmuyor pek bıraz ayrık oluyor onu demek ıstedım canım.
kıslar nihayet yapabıldım.alkisalkisalkis:sm_cool:ilk denememde ancak bu kadar oldu.hihoyyyt
ama bıraz buyuk oldu gıbı.sositososito
canım 1.iplerin incedir
2.dediğim gibi büzgüleri sık alınmamıştır.normalde mesela benimki gibi beyaz yeşil gibi düşün.beyaz olan iplik kalın diğeri ince ondan beyaz daha baskın olduğu için istenilen sonucu elde edersin.seninki aynı kalınlıkta ondan çok belli olmamış.bak bide öyle dene olurmu?
pekı kac sıra beyaz ve dıger renk ordun canım?çok bol örmüşsün oyüzdden öyle olmuş bende kırmızı beyaz ördüm 1-2 saatlik iş hiçbir zorluğu yok çokta hoş duruyor ama giydircek bebeğim yok kaydirigubbakcemile3
pekı kac sıra beyaz ve dıger renk ordun canım?
8-9 sıra mı yoksa 6 sıra beyaz 7 sıra baska renkmı?
bırde kıslar bogaz kısmına ip gecırılıyormu?
bunlarda dun yaptıklarım.
yıne tam resımdekıler gıbı olmadı .:bbo:
tamam canım bırde oyle deneyım.8-9 sıra yap karpuzlu yerini maviyi sıkı ör beyazı normal ör ozaman tam karpuz şeklini alıcaktır
hatta yeşil kırmızı örerseniz tam karpuz olur işlemeylede 2 çekirdek atarsınız :dance:
bunlarda dun yaptıklarım.
yıne tam resımdekıler gıbı olmadı .:bbo:
tamam canım bırde oyle deneyım.
bu ördügümü 7 ye 6 yapmıstım.
bırde 3 numara şişle ördüm acaba 2,5 numarayla mı örsem.
arkadaşlar 1 saat sürmüyor birini örmek okadar kolay ve değişik bir örnek bende tam karpuz yapıp adına yakışır örcem ama oturamıyorum hep iş hep iş 2 de çekirdek atıcam yapınca gösteririm bu aralar yoğunum ama kesin örücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?