Karpal tünel sendromu

Karbeyaz08

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
43
11
Merhabalar,
Doğumdan önce ellerimde uyuşukluk başlamıştı. Doğumdan sonra da geçmedi. Orta derecede Karpal tünel sendromu (sinir sıkışması ) oldugunu öğrendim. Dogum yapali 8 ay oldu fizik tedaviye gittim 10 gun agri hafifledi ama tekrar basladi. Doktorlar ameliyat diyorlar. Aranizda benim gibi orta derece olup ameliyatsiz atlatan var mi, fizik tedaviyle geçmesi mümkün mü?

Gecmis olsun.Konu başlıgını degistirip bir derdim var bölumune açsanız daha fazla cevap gelir bence

Merhaba aynı sorun bendede var 1 yıl oldu. Bende fizik tedavi gördüm ama geçmiyor. Durumunuz nedir

Merhabalar,
Doğumdan önce ellerimde uyuşukluk başlamıştı. Doğumdan sonra da geçmedi. Orta derecede Karpal tünel sendromu (sinir sıkışması ) oldugunu öğrendim. Dogum yapali 8 ay oldu fizik tedaviye gittim 10 gun agri hafifledi ama tekrar basladi. Doktorlar ameliyat diyorlar. Aranizda benim gibi orta derece olup ameliyatsiz atlatan var mi, fizik tedaviyle geçmesi mümkün mü?
Çok geçmiş olsun. Biraz ilerleyince ameliyatsız geçmiyor malesef. Benim uyuşukluk çoğalmış. Osteopati branşı var fizik tedavi gibi. I.netten bakın bilgi için. Ona gittim 2 seans. Dediği senin ilerlemiş ameliyatsız geçmez. İşin ehli nöroloji cerrahına ameliyat olup sonrası iyileşene kadar talimatlara uyarsanız tam iyileşir. Uyamazsanız uyuşukluk bir miktar kalır ama eskisinden çok iyi olursunuz yinede. Allah şifaya kavuştursun.

X