Karniniz sogukmu?

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
Arkadaslar bilmem siz dikkat ettinizmi ama benim karnim resmen dokununca buz gibi bazen. Karnim soguk oldugunda usumuyorum aslinda. Aranizda benim gibi olan varmi?

Benim de karnım soğuk 29. haftamdayım. normalde üşümüyorum ama sanki karnım hiç ısınmıyormuş gibi geliyor.:1rolleyes:

aslında karnın normal ısıda ama avcun yanıyor eşim ne zaman elimi tutsa yanıyorsun diyor bana hamilelerin avuçları sıcak oluyormuş neden bilmem :)

Ben 23. haftamdayim, buz gibi karnim. Annem demisti "benim karnim buz gibi olurdu hamileyken, sende dikkat, havlu isit koy" demisti. Bende inanmamistim. Ama simdi karnim hakikaten buz gibi oluyor, avcum sicak oldugundan degil, baska yerlerim soguk degil, karnim soguk:)) Bende karnimi ozellikle isitiyorum anca oyle geciyor. Karnim soguk olunca sanki bebegim iceride usuyormus gibi geliyor.

beniğm her yerim soğuk geliyor ama üşümüyorum.. ben avuç sıcaklığı konusunda iddialıyım

benimde karnım soguk ama ben ısıtmaya calısmadım ekstra sıcak havluyla falan normaldir icinde su varya :)))))) heralde tuhaf bi durum olsa doktor bısey sölerdi karnınızı sıcak tutun falan diye bence karın soguk diye cocuk usumez....

ayyy kızlar bu konuyu gördüm ya biraz rahatladım bu benim ikinci bebeğim ilk bebğim yaza denk gelmişti soğukluk hissetmemiştim ama bu bebeğimde karnım hep soğuk hiç ısıtamıyorum vücut ısım normal olmasına rağmen karnım ısınmıyor dr sormayıda unutmuşum eşim içinde su olduğu için soğuk dedi bilemiyorum çocuğu hasta olarak doğurmasam barii.

İlk bebeğimde çok buz yerdim bunda ilaçlarımı düzenli kullanıyorum kramplaarımada iyi geliyor komşumda buz yermiş hamileliğinde bebeği zatureli doğmuş aman dikkaat arkadaşlar ....

32 haftalık hamileyim bu arada....

öyle karnınıza sıcak su havlu koymayın kızlar ne olur ne olmaz. sağlıklı olmadığını duydum.

benimde soğuk buz gibi ama normal bence dışarıya doğru bir çıkıntı sonuçta bedenden ayrı gibi normal ya öyle olması.

arkadaslaröyle sicak havlu flan koymayin.bende 23. haftadayim karnim buz gibi.bende tam bilmiyorum ancak vücut özellikle orayi soguk tutmaya calisiyor olabilir.düsünsenize erkeklerin testisleride vucut tarafindan özellikle sogutulur spremler bozulmasin diye.bozulurmus yoksa.belki karninizdaki bebek icinde boyle bir mantik yurutulebilir.hususi soguk tutun demiyorum ama giyindigimiz halde vucut orayi soguk tutuyorsa vardir vucudunuzun bir bildigi.ayrica isitmaya calismayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…