karnınız geriliyormu sizinde cok canım yanıyo

silver32

sütdanasınınanası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
97
0
arkadaslar 3 gündür göbek deliğimin hemen üdtünde aşırı bi gerilme var sanki derim yırtılacak gibi oluyo cok acı veriyo sizdede oluyormu

bendede o gerilme oluyor acaba bunlar rahimin dogum çalışmaları mı yoksa bebekler artık buyudu hareketlerinde zorlanıyorlar onlar mı geriniyro hım acepCADIARZU

bendede ayni oluyor sol tarafimda kafasi var orasi aciyor sigmiyorlar bence artik o yuzden

yerlerı daraldı bızım afacanların ondan kızlar benım de karnım yamuluyor kasılıyor bebegım bı tarafı şışırıyor o an canım yanıyor ama bundan zevk alıyorum ben acaba psıkopatmıyım :p

dün aksam ne cektigimi bir ben bilirim..kizim artik tüm karnimi kapladigindan her taraftan geriyor,dün cokta hareketliydi,karnim bir saga kaydi bir sola..canim yandi benimde sesimi cikarmadim ama esim dedi kipkirmizi oldun neyin var?birden beni ates basti..zor yürüdüm resmen..teorikle pratik anlasilmiyor..okadar edindigimiz bilgiler tecrübenin yaninda sifir kaliyor..düsünüyorum rahim kasilmasi olmasin, yok yok sadece yeri darda ondan diyorum..iki arada kaliyorum..bende annemi ve ablami aradim..
annem kiz yükü tuz yükü derler dedi kiz bebek zordur kizim dedi kolaymi sandin olacak okadar dedi..ablamda ben kizimda son aylarda hergün doguma gidecem sandim dedi,bir ara hic yürüyememisti ablam hatirliyorum bebek bacak sinirlerine baski yapmisti..birgün iyi olursun bir gün kötü dedi,ben birgün ev isi yapiyordum iyiyim diye bakiyordum ertesi gün adim bile atamiyordum..
düsünüyorumda ablam 40 hafta bekledi sonra tik yok,ve suni sanciyla dogum yapti,bende saniyorum hergün galiba kizim gelecek,eger onun gibi olursam daha 49 gün var görünüyor..
kendimi ilk defa bu kadar aciz hissetim,ben hastayken bile yatamam simdi bazen oluyorki kimildayasim gelmiyor..

valla açıkcası kızlar benim de geçen gün sag tarafım boşalıverdi ana bir baktım sola kaymış hay allah dedim aaaa kaymış oldum hoşuma gitti ama yalnız artık kemikleir batıyor normal olarak batınca da sızlıyor sanki böyle moraran ezilen yer olur da agrı olur sızı olur ya aynen öyle sagıma yatıoyrum mesela sinir olsun benim kız diye tekmelemeye başlıyor hemen ama 2 gündür nereye yatarsam hemen tepikliyor benim ki :roflol: :roflol: iki gecedir benim kız hem sol aşşagıdan hemde sag yukarıdan vuruyor hoşuma gidiyor ya hatta canım yavrum benim şimdi de yukarıyı oyuyor saga gidyor sola gidiyor güldürüyor beni biricik yavrum canım yavrum :emir_bebek::1hug:

aynı dert bende de var kuzumun poposunu hissediyorum langur langur dönüyor cünkü cok sertleşiyor bazen doktorum dogum egzersizleri korkma demişti rahmin hazırlanıyormuş doguma bende bakalım haziran sonu temmuz başı bekliyorum kızımı :emir_bebek:

benimde sağ tarafıma çalışıyo hep kızım bazen bi geriniyo sağ tarafımda ayağını solumda poposunu yada sırtını onu tam anlayamıyorum hissediyorum canım yanıyo ama olsun sen hep böyle acıt canımı diyorum yeterki hareket et hareketsiz olduğu zamanlarda dah kötü oluyorum çünkü hem psikolojik olarak hemde karnım çok sert oluyo o zamanlarda

benimde sağ tarafıma çalışıyo hep kızım bazen bi geriniyo sağ tarafımda ayağını solumda poposunu yada sırtını onu tam anlayamıyorum hissediyorum canım yanıyo ama olsun sen hep böyle acıt canımı diyorum yeterki hareket et hareketsiz olduğu zamanlarda dah kötü oluyorum çünkü hem psikolojik olarak hemde karnım çok sert oluyo o zamanlarda

kızlar o gerilme hissi braXton hicks yalancı doğum kasılmaları
sertleşme olur sonra geçer bi daha da olabilir ama 1 saate 4 defa kasılma gevşeme şeklinde olunca iyi değil kızlar haber,inizlsun
bide dedğiniz gibi bazen poposunudayıyo yada içerde geriniyo o zamanda karında gerilme hissi olabilir

benim oğlumda akşam karnımı öyle gerdi öyle gerdiki tamam dedim bu şimdi yırtıcak karnımı çıkacak nefesim kesildi gece baya bi bekledim bişey olur diye ama allaha şükür bu gün iyiyiz:)

ben dikkat ettim en çok çok yemek yediğim zamanlar geriyor karnımı artık yemekten mi anlamadım:bbo:bir de maaşallah bebişlerimize aman hareketli olsunlar yeter ki hgareketli bebek sağlıklı bebekmiş kızlar aklınızdan çıkarmayınşutarafagitti

Kizlar valla hele son aya gelin bebegin anne karninda yeri kalmiyo ve donerken resmen artik aci cekiyorsunuz.Hele birde kasilmalar gerilmeler basladimi o zaman artik oturup gecmesini bekliyorsunuz.Allah yardimciniz olsun ben kurtuldum kizima kavutum allahim sizleride kurtarsin evlatlariniza kavustursun..

insan herseyin ilkini yasayinca korkuyor..ilk defa bebegim okadar gerince ve güclü hareket edince korktum walla dedim acaba kordonuna mi bisey oldu yok onu daralttimmi vs vs..sonra insan normal sürecte oldugunu tecrübelilerden duyunca anliyor ve rahatliyor..tecrübe cok baskaymis..

bendede oluyor normal bence bide basi yukarda olunca iyice geriyor
surda ne kaldi dayanacagiz artik

X