Kizimda da oglumda da bebek hareketi 12 hafta itibariyle disaridan gorunuyordu ama nasil ?
vurma seklinde degil, dumduz yatardim ve beklerdim cikintilar gorunurdu bebek olduguna nasil emin oldum ilk kizimda oldugunda bisey orda sisiyor bu ne ya diyip video cekmistim ve elimle masaj yaparak itiyordum gaz mi bu acaba diyordum hic ihtimal vermiyordum bebek diye doktoruma izlettim bebegin ta kendisi karninda hic yag tabakasi yok (34 bedenim)
senin plesentanda arkada oyuzden cok erken gormen hissetmen normal dedi oyle de oldu buyudkce zaten asiri erken sekilde goruyordum hissediyordum.
2. Gebeligim ve yine bu sekilde oldu buda erkek
Kizimda da oglumda da bebek hareketi 12 hafta itibariyle disaridan gorunuyordu ama nasil ?
vurma seklinde degil, dumduz yatardim ve beklerdim cikintilar gorunurdu bebek olduguna nasil emin oldum ilk kizimda oldugunda bisey orda sisiyor bu ne ya diyip video cekmistim ve elimle masaj yaparak itiyordum gaz mi bu acaba diyordum hic ihtimal vermiyordum bebek diye doktoruma izlettim bebegin ta kendisi karninda hic yag tabakasi yok (34 bedenim)
senin plesentanda arkada oyuzden cok erken gormen hissetmen normal dedi oyle de oldu buyudkce zaten asiri erken sekilde goruyordum hissediyordum.
2. Gebeligim ve yine bu sekilde oldu buda erkek
Benimde şu an ikinci gebeliğim ve ilk hareketini 16. Haftada hissettim şu an 18 haftalığız bildiğin tekme atıyor attığı tekmede dışarıdan görülüyor göbeğimi dalgalandırıyor 53 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay bulantılardan hiç kilo almadım şu an almaya başladım 57 ye çıktım bu erken hissetmem tamamen kilo ve karın bölgesindeki yağ kas oranıyla alakalım bi durum ama arkadaşın dediğin tık tıklama kendi nabzı çünkü o bende de var hemde gebeliğin en başından beri bebek hareketlerini hissettiğinde anlayacak zaten o hiçbişeye benzemiyor