Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm oyle degil dokunmadm bile daha karnima ama karnimn icinde ısı hissediyorum bunu soruyorumKarnınızda sıcaklık hissetmenizden nasıl bir çıkarımda bulunmamızı istediniz bilemedim . Açıkçası ben bu kadar düz bir cümleyi galiba anlayamadım . karnınızda sıcaklığı dokunarak hissediyorsanız acaba sıcak olan karnınız değil de soğuk olan eliniz olmasın yok içten içe hissediyorum diyorsanız da bu nasıl bir histir bilemedim isterseniz burda çare aramak yerine bi doktora gözükün umarım bu sadece garip bir his olarak kalır önemli bir sağlık probleminiz olmaz
Regl döneminde öncesi ya da esnasında bende de oradan başlayan ve yukarı doğru çıkan bir ateş oluyor.Canm oyle degil dokunmadm bile daha karnima ama karnimn icinde ısı hissediyorum bunu soruyorum
regl olacagın zaman vucut ateşin yükselir. odur. regl oldugunda vucut ısın duser. gebe isen vucut ısın düşmez. bu böyle birşey.Kizlar benim adetime 4 gun kaldi karnimda bi sicaklik hissediyorum nedir anlamadm adet olucam gibi ama karnimda ki bu seyi ilk defa hissediyorum sicaklik gibi bisey nedir bilen varmi
Hayir ben oyle insankarin tesseki szleriyle umutlanacak bi.mantiga sahip degilim ayrica hamilelik beklemiyorum adetimi duzene sokmak icin ot falan iciyorum bi ikgisi varmi diye siruyorum ama bazilariniz okadar anlayissiz ki insanlari yuzlerine tokat gibi vuruylar ben hamilemiyim diye sormadm bunudokunmadım daha karnima derken ne demek istedigini anlamadim
Birinin sana hamilesin mi demesini istiyorsunuz
Yok valla hic bisey olmadi bende anlamadm bide bu zamankaRda asiri yemek yiyorum kilo aliyorum bi ilgisi varmdrŞiddetli bir şekilde hapşırdınız mı ya da ters bir hareket yaptınız mı?
Pardon canim niyetim seni kırmak yada kizdırmak degildi madem konuyu guzel anlatsaydin....bitki ot caylari iciyorum karnimda sicaklik var ilgisi varmi diye sorabilirsin yanlis anlatan sensinHayir ben oyle insankarin tesseki szleriyle umutlanacak bi.mantiga sahip degilim ayrica hamilelik beklemiyorum adetimi duzene sokmak icin ot falan iciyorum bi ikgisi varmi diye siruyorum ama bazilariniz okadar anlayissiz ki insanlari yuzlerine tokat gibi vuruylar ben hamilemiyim diye sormadm bunu
Ama canm sende hemen parladn ben dondum oyle okuyunca evet bi bebegim olsun cok istiyorum ama bu laflari duydukca artik umudum kalmiyo sordugum sorununda bununla alakasi yok
Saol canm belkide hic bilmiyorum ilk defa oluyoBazen iç organlar yapışmış olabiliyormuş. Bir hareket neticesinde ayrılırsa yanma hissi yapabiliyormuş bunu jinekolog söylemişti. Çay dökülmüş gibi ya da mentol sürülmüş gibi de olabiliyormuş bu his. Geçmiş olsun, devam ederse doktora görün canım.
Karnimn icinde canm ya
Hayir ben oyle insankarin tesseki szleriyle umutlanacak bi.mantiga sahip degilim ayrica hamilelik beklemiyorum adetimi duzene sokmak icin ot falan iciyorum bi ikgisi varmi diye siruyorum ama bazilariniz okadar anlayissiz ki insanlari yuzlerine tokat gibi vuruylar ben hamilemiyim diye sormadm bunu
Amaann valla hakkini helal et o aciyi benim kadar kimse iyi bilemez 6 tup bebek bi kendiliginden gebelik kaybim var 38 yasindayimAma canm sende hemen parladn ben dondum oyle okuyunca evet bi bebegim olsun cok istiyorum ama bu laflari duydukca artik umudum kalmiyo sordugum sorununda bununla alakasi yok