cnm çok teşekkğr ederim allah razı olsun tez zamanda allahım sanada bi bebek nasip etsin isteyen herkesede. Sat 24 dü ve benim hesaplarıma göre 25nde olmam gerekiodu. Ben 26snda yani 2. Günümde ilk idrar testi yaptım.anında çift çizgiyi gördüm koyu ve belirgin. Daha sonra kana baktırdık ordada beta hcg 3152 çıktı. Bu değer iimi nasıl inan çok merak ediorum:)
belirtilerime gelince: Ben ilk önce yaşamadığım belirtileri söyleyim
Sık idrara çıkmadım. Idrarımın rengi koyulaşmadı kokusu değişmedi tortu tortu olmadı.. Sadece geldiği zaman hani bazen tutabilirsinya ben çok tutamıodum hemen yapıodum..
Akıntım olmadı. Dün bişey gelio gibi hissettim sabahtan öğlene kadar aha hasta oluorum dedim ama akntı da yoktu.. Ben hep kuru geçirdim yani..
Gögüslerim dolgunlaştı hassaslaştı ama bazı arkadaşlarınki gibi öyle elimi süremiorum çok ağrıo falan gibi deil.. Normal bi dolgunluk ve elimle bastrınca bi ağrı o kadar. Meme ucum koyulaşmadı mavi yeşil damarlar oluşmadı üzerinde kabarcıklarda çıkmadı. Tek fark bu dolgunluk ve ağrıyı adet öncesi yaşıodum ama 1 hafta önceden başlardı. Bu kez nerdeyse 15 gündür böyleydi.
Iştahım açılmadı aksine biraz kapandı diyebilirim.
Midem bulanmadı kusmadım başım dönmedi.
Gece uykularım bölündü. Ama hergün deil.
Birde ovulasyondan 1 hafta fln geçtikten sonra bi iki kez ilişki sonrası kasık ağrım oldu cnm..
Normaldede evet bndede kasık ağrısı oldu ama bıçak batması gibi deil normal bi sızı ara ara.
Benim böyle cnm sende ne var ne yok.. Yaz bi karşılaştıralım arkadaşım