Karnıma sıcak su döküldü :(

DUYGUSUZduygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
1.247
4
slm kizlar! moralim cok bozuk :gitme: sabah corba icin sicak su kaynatmistim.kupa bardaga koydum bardagin alti komple catladi ve direkt karnima döküldü sag tarafima, bebisimde genellikle sag tarafimda duruyor benim! hemen üstüü cikardim , o panikle ne yapacagimida bilemedim! esimde evde yoktu isteydi! islak bez felan koydum ama derileri kavladi baya! cok korkuyorum yaa bebisime acaba birsey olur mu?:gitme: :gitme:

slm kizlar! moralim cok bozuk :gitme: sabah corba icin sicak su kaynatmistim.kupa bardaga koydum bardagin alti komple catladi ve direkt karnima döküldü sag tarafima, bebisimde genellikle sag tarafimda duruyor benim! hemen üstüü cikardim , o panikle ne yapacagimida bilemedim! esimde evde yoktu isteydi! islak bez felan koydum ama derileri kavladi baya! cok korkuyorum yaa bebisime acaba birsey olur mu?:gitme: :gitme:

Canim benim coook gecmis olsun.cok uzuldum gercekten.Allah korumustur insallah bebegini.dr una gitseydin yada bir telefon etseydin keske.

canim burda tatil doktorlar! nebiliyim bi bayramlari var bu almanlarin#! doktorlarda izne cikti! baalik esim eczaneden ilac almaya gitti ama insallah bisey olmaz!

çok geçmiş olsun hayatım...bebeğin için endişelenme.bebeğin derinin hemen altında değil kiii...Yüce mevlam onu öyle bir yerde koruyorkiii...en güvenli yermiş anne karnı bebek için.amnion kesesinin içinde kuzun...merak etme,ona hiçbişey olmamıştır.darbelere karşı bile tampon görevi yapıyor amnion kesesi...
stres yapma,ama kendi yanığın için bence dr.a git.canın yanmıyor mu hayatım yaaa?

canim burda tatil doktorlar! nebiliyim bi bayramlari var bu almanlarin#! doktorlarda izne cikti! baalik esim eczaneden ilac almaya gitti ama insallah bisey olmaz!

canini sikmamaya calis canim biliyorum elinde degildir ama.birde yanigin derecesi onemli.eger cok asiri bir yanik yoksa sorun olmaz insallah..kac haftalik hamilesin?

33 haftalik hamileyim canim! iste devamli islak bez koyuyorum kurudukca tekrar islatiyorum! bu arada destegin icin cok sagol canim!

çok geçmiş olsun canım ya.insan kendini değil de bebeğini düşünüyo artık ya.kat kat derinin altında bebeklerimiz.sıvı da var zaten.içini ferah tut.ama kendin için doktora git bence.için rahatlar hem.

canım yaaa çok geçmiş olsun bitanem inşallah bişeyciği yoktur bebişin canım canını sıkma rabbim bizim karınlarımızda onları koruyo onların içinde bulunduğu sıvı onları herşeyden korurmuş canım sen yinede doktoruna telefon aç sor için rahat etsin canım tekrar geçmiş olsun

kizlar cok tesekkürler! evet ya zaten o anda kendimi tek düsündügüm sey bebegimdi! biliyorum bebisim kat kat derinin altinda ama iste anne oldugumun ve anneligin nekadar kutsal birsey oldugunu bugün birkez daha ögrendim! tek düsündügüm sey bebegimdi! simdi krem sürdüm insallah gecer!

arkadaiım geçmiş olsun ama bişi olmaz İnşallah... O sıcak suyu oralarda hissetmez ki canım ne kadar derinlerde o ayrıca kendi kesesinin içinde hiçbirşey olmaz. Anne adayları kazalarda geçiriyorlar ama çocuğa genelde birşey olmuyor anneye olsa bile bebeğe olmuyor hatta. O Allah tarafından orada çok güzel bir şekilde muhafaza ediliyor ve korunuyor..Ama kendin için mutlaka doktora git ve yanık kremi al canım...

ayy yazık ya cok gecmiş olsun... umarım cok canın yanmıyordur :KK43: miniğe bence de birsey olmamıstır merak etme.. zaten kıpırdadıkca o sen de hissediyprsundur. dikkat et kendine hayırlısıyla kucagına al inşallah...

sagol canim benimmmm.... evet cok süküe hareket ediyor melegim ama bu sefer cok sert darbelerinde yada iste karnimda baya hareket ederken derim cok geriliyor! saat 9 da yataga girdim , sancidan uyuyamadim kalktim tekrar! mafoldumben

Bir bilene sormanda fayda var bence canım. Geçmiş olsun. Bende yandım geçenlerde. Löp löp kızgın yağ sıçradı banada. Yüzüm boynum kollarım su toplayacak derecede yandı. 2 hafta oldu azıcık izleri kaldı ama onlarda geçer. Ama senin karnına gelmiş :uhm:

Bir şey olmaz, sıkmayın canınızı, bebek sarsıntılardan sıcaktan soğuktan tahmin ettiğinizden çok daha korunaklı bir yerde: )
Ama sizin canınız yanmış geçmiş olsun çok.
Doktora da sorun içinizi rahatlatsın.
Ama sadece yüzeye anlık bir su dökülmesi dış deriye zarar verir, sürekli göbeğiniz ısıya maruz kalsa evet tehlikeli, ama su dökülmesi çok anlık bir şey.

X