Merhaba, bu durum sancı olduğu zaman gerçekleşiyor sanırım. Sancı çekiyor musunuz?Kızlar 37 haftalık hamileyim ve karnım sertleşti ama hiç yumuşamiyor normal mi sizce
Akşam uyumadan önce sancılarım vardı ama yalancı mi gercrk mi bilemedim ilk defa oldu gece devam ederse gidecem dedim şimdi uyandım ve karnım taş gibi ama sancı yok hiç inmiyorMerhaba, bu durum sancı olduğu zaman gerçekleşiyor sanırım. Sancı çekiyor musunuz?
Benim erken doğum riskim vardı,Akşam uyumadan önce sancılarım vardı ama yalancı mi gercrk mi bilemedim ilk defa oldu gece devam ederse gidecem dedim şimdi uyandım ve karnım taş gibi ama sancı yok hiç inmiyor
Sertleşen yeri hafif baskıyla okşayınAkşam uyumadan önce sancılarım vardı ama yalancı mi gercrk mi bilemedim ilk defa oldu gece devam ederse gidecem dedim şimdi uyandım ve karnım taş gibi ama sancı yok hiç inmiyor
Bilmiyorum birazdan acile gidecem normal değil bence karnım hala taş gibi yumuşamasi belki normaldir dedim ama inmedi daha bu kadari bence yalancı sancı veya rahmin doğuma fln hazırlanması degildirBenim erken doğum riskim vardı,
Muayene zamanı "karnın taş gibi, sancın var" derdi hep doktorum. Ama ben sancıyi hissetmiyordum hiç.
Belki siz de sancıyi hissetmiyor olabilirsiniz.
Acaba doğum mu başladı
Karnım daha sert şuan gecr uyandıgimda tekme attı bebek ama karnım sertti bende uyudum sizin dediğiniz gibi olabilir diye ama şuan hala sert hiç inmiyorDoğumda rahmin üst kısmı sertleşir ve bebeği iter (aktif) alt kısım da incelir ve açılır (pasif) sizdeki sertleşme şuan kasılma boyutunda olmadığından rahmin kendini hazırladığı gibi bir şey düşündürdü bana doğum yaklaşıyor olabiliruzman nts görse daha sağlıklı olabilir
İki kere krem sürdüm okşadım ama oksadigim yer daha fazla belirginleşiyor orda baskı oluyor en iyisi doktora gidip içimi rahatlatmakSertleşen yeri hafif baskıyla okşayın
Belki de karnın büyümesiyle ilgili normal bir durumdur açıkçası ben tecrübeli değilim belki yanlış bir anlam yükledimKarnım daha sert şuan gecr uyandıgimda tekme attı bebek ama karnım sertti bende uyudum sizin dediğiniz gibi olabilir diye ama şuan hala sert hiç inmiyor
Aynen bende öyle sizin gibi tecrübeli felan değilim dün misafirler vardı bizde karnımı gösterdim sancım vardı o zaman anlattım iki çocuğu var hemen acile git dedi soğuk soğuk terliyorsun karnın böyle olması hiç normal değil dedi ama ben Su, kan vs. Bişey görmedim sancılar çok şiddetli değildi gece artarsa giderim dedim gece uyandım çok az kasılmalarim oldu ve karnım sertti ama bebek hareket edince rahatladım uyudum bugün annem gile gidecem o duruma göre acile gideriz dedi hatta çantanı getir ne olur ne olmaz dedi haberdar ederim bugün içerisinde sizi inşBelki de karnın büyümesiyle ilgili normal bir durumdur açıkçası ben tecrübeli değilim belki yanlış bir anlam yükledimen iyisi bir uzmana danışmak umarım gebeliğin ilerlemesiyle ilgili normal bir durumdur bizi de haberdar edin sağlıcakla kalın
Hayırla alın yavrunuzu kucağınıza insaAllah. Bizleri de haberdar etmeyi unutmayın. Çok güzel heyecanlar bunlar yaaAynen bende öyle sizin gibi tecrübeli felan değilim dün misafirler vardı bizde karnımı gösterdim sancım vardı o zaman anlattım iki çocuğu var hemen acile git dedi soğuk soğuk terliyorsun karnın böyle olması hiç normal değil dedi ama ben Su, kan vs. Bişey görmedim sancılar çok şiddetli değildi gece artarsa giderim dedim gece uyandım çok az kasılmalarim oldu ve karnım sertti ama bebek hareket edince rahatladım uyudum bugün annem gile gidecem o duruma göre acile gideriz dedi hatta çantanı getir ne olur ne olmaz dedi haberdar ederim bugün içerisinde sizi inş
Haklısınız benim bebeğim ters olduğundan dolayı fazla sancım olmaz ztnBenim de doğum sancılarım başladığında taş gibi oluyordu ama ben de sancı hissetmiyordum nst de sancı çıkıyordu. Sonra zamanla vajinada baskı hissetmeye başladım. Doğum yaklaşmış muhtemelen. İç çamaşırınızı kontrol edin lekelenme falan olmasın. Yine de her ihtimale karşı gidin doktora rahatlayın.
Kızlar biraz geç oldu ama bir türlü fırsat bulamadım çok şükür doğum yaptım bebeğim bugün 5 günlük olacakHayırla alın yavrunuzu kucağınıza insaAllah. Bizleri de haberdar etmeyi unutmayın. Çok güzel heyecanlar bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?