Evet erkekCinsiyeti erkek mi?
Hahahaha20 haftalık oldum benim bile böyle değil maşallah
Resim çekilmek için bekliyorum herhalde doğumdan bir gün önce çekicem
aynen öyle sağlıkla alalım inşallah kucaklarımızaHahahahateşekkür ederim değişiyormuş demek ki kadından kadına bebeklerimiz iyi olsunda
Bu takintiyi hic anlayamiyorum. Gobeginiz gayet normal, hatta fazla bileEki Görüntüle 3431110 Kızlar bu göbek takıntısı bi bende mi var ilk gebeliğim ve sürekli karnım bi var bi yok son hali böyle normal mi sizce deneyimli anneler buraya
Benimkine göre büyük gibi bileEki Görüntüle 3431110 Kızlar bu göbek takıntısı bi bende mi var ilk gebeliğim ve sürekli karnım bi var bi yok son hali böyle normal mi sizce deneyimli anneler buraya
Benim de erkekCinsiyeti erkek mi?
Evet göbeğe bakıp yorumluyormuş eskiler.Benim de erkekErkek karnı bu demişlerdi de inanmamıştım göbekten cinsiyet mi anlaşılırmış diye.
28 hafta oldum bukadar bile karnım çıkmadıEki Görüntüle 3431110 Kızlar bu göbek takıntısı bi bende mi var ilk gebeliğim ve sürekli karnım bi var bi yok son hali böyle normal mi sizce deneyimli anneler buraya
Seni 9. Ay buraya bekliyorum tüm takıntın geçmiş olurEki Görüntüle 3431110 Kızlar bu göbek takıntısı bi bende mi var ilk gebeliğim ve sürekli karnım bi var bi yok son hali böyle normal mi sizce deneyimli anneler buraya
Kesinlikle gelicem nasipse inşallah son aylarda güncel göbek resmi atarımSeni 9. Ay buraya bekliyorum tüm takıntın geçmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?