Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynısı banada oluyo. hele uzandığımda göbeğim pıt pıt pıt gözle görülür biçimde atıyo bebek tekmesi gibi hissediyorum
Yahu hanımlar karnıma dokununca sanki kalp atışı gibi bi atış var ve bakınca görebiliyorum ayy bilmiyorum neyden olduğunu ama çok kafaya taktım sanki bebek varda içimde onun kalp atışı gibi
Sebebini bileniniz var mı acaba ?
arkadasim eger sezeryanla dogum yaptiysan bu normal bendede oluyodu sanki icimde bi bebek daha varmis gibi hissediyodum. ama oyle bisey yok tabi tam olarak sebebini bilemiyorum ama endise edilecek bi durum degil yani 6 yil once oldu cok sukur iyiyim :)
Panik yapmayın, normal bişey herkesde vardır :)
Kafayaa taktım yaa artık kendi kendime hamile mi kaldım diye falanda düşünmeye başladım ama yeni adet oldum daha :18: ayy geçmez mi bu yaa :26:
haha ayy kıyamam sana yaaa saçmalama tabiki öle bişey olmazz herkesin göbeği atar .. hatta atmazsa sorundur o .. göbek düşmesi denir ona halk arasında göbeği yerine getirirler tekrar ortada atar hamile deilsin merak etme
bende evli değilimm 20 yaşındayım ve adetkende oluyo normalkende hamileliği hiç düşünmedim
Daha yeni farketmeye başladım ben kafayada taktım iyicee
alışırsın tatlım bende öleydim. hatta sevgilime bak tekme atıyo yine sıpa diye elini götürüyodum
Yok yok, sezeryanla doğumla falan alakası yok.Herkeste vardır.İçin rahat olsun, benim eşimde de var, senin annende babanda da vardır dikkat edersen.Damarla alakalı bişey bu canım takılcak bişey değil :)
Yahu hanımlar karnıma dokununca sanki kalp atışı gibi bi atış var ve bakınca görebiliyorum ayy bilmiyorum neyden olduğunu ama çok kafaya taktım sanki bebek varda içimde onun kalp atışı gibi
Sebebini bileniniz var mı acaba ?