• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Karnım atıyor

Kayra95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
937
1
66
Antalya
Yahu hanımlar karnıma dokununca sanki kalp atışı gibi bi atış var ve bakınca görebiliyorum ayy bilmiyorum neyden olduğunu ama çok kafaya taktım sanki bebek varda içimde onun kalp atışı gibi :53::50:

Sebebini bileniniz var mı acaba ?

aynısı banada oluyo. hele uzandığımda göbeğim pıt pıt pıt gözle görülür biçimde atıyo bebek tekmesi gibi hissediyorum:D

Yahu hanımlar karnıma dokununca sanki kalp atışı gibi bi atış var ve bakınca görebiliyorum ayy bilmiyorum neyden olduğunu ama çok kafaya taktım sanki bebek varda içimde onun kalp atışı gibi :53::50:

arkadasim eger sezeryanla dogum yaptiysan bu normal bendede oluyodu sanki icimde bi bebek daha varmis gibi hissediyodum. dedim ama sen daha ufaciksin bilemicem sebenini simdi okadar endise ediyosan doktora git icin rahatlasin :)

Son düzenleme:
arkadasim eger sezeryanla dogum yaptiysan bu normal bendede oluyodu sanki icimde bi bebek daha varmis gibi hissediyodum. ama oyle bisey yok tabi tam olarak sebebini bilemiyorum ama endise edilecek bi durum degil yani 6 yil once oldu cok sukur iyiyim :)

Doğum mu :53:
Evli değilim ki ve 16 yaşındayım daha :63:

Kafayaa taktım yaa artık kendi kendime hamile mi kaldım diye falanda düşünmeye başladım :50: ama yeni adet oldum daha :18: ayy geçmez mi bu yaa :26:

haha ayy kıyamam sana yaaa :D saçmalama tabiki öle bişey olmazz :69: herkesin göbeği atar .. hatta atmazsa sorundur o .. göbek düşmesi denir ona halk arasında göbeği yerine getirirler tekrar ortada atar :D hamile deilsin merak etme

bende evli değilimm 20 yaşındayım ve adetkende oluyo normalkende hamileliği hiç düşünmedim:D

haha ayy kıyamam sana yaaa :D saçmalama tabiki öle bişey olmazz :69: herkesin göbeği atar .. hatta atmazsa sorundur o .. göbek düşmesi denir ona halk arasında göbeği yerine getirirler tekrar ortada atar :D hamile deilsin merak etme

Göbeğim arada atıyo zaten :44:
göbeğimin üstü atıyoo ayy sinir oldum yaaaa :84::84:

Yok yok, sezeryanla doğumla falan alakası yok.Herkeste vardır.İçin rahat olsun, benim eşimde de var, senin annende babanda da vardır dikkat edersen.Damarla alakalı bişey bu canım takılcak bişey değil :)

kayra95 cnm senin karnında kalp gibi atan eş çıkığıdır.yani eşin çıkmış derler.antalya bölgesinde bilinen birşey.eş çıkığı:ağır kaldırınca,sinirlenince,karnında kalp gibi atış varsa,gibi çeşitli durdumda karnına birden giren ağrı.eş çıkığı tedavisi ise sırtüstü yere uzanırsın birkişi eliyle karnını ovalar.ayağının topuğuylada yapabilir.bu konuda sana yardımcı olmak isterim msn adresimi vereyim: berhunde_07_1907@hotmail.com

aynı durumdan bende muzdaribim kaç gündür ya benimde içimi korku sardı yok yere hatta araştırma yaparken burası çıktı karşıma teselli oldu biraz:3:

Benim de atıyor arada bariz görünüyor attığı . Mühim bir şey değil herkeste olabilecek bir şey.

Back