- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
-
- Konu Sahibi Bulutumsu7
Benim de canımın istediği şeyler oluyor ama çok ağır geliyor yiyemiyorum zaten mide bulantilarim da var iştahım iyice azaldı . Hamilelikte bunu çözecek bişey yok sadece azaltabiliyor dayanicaz mecbur .koltuğa uzanıyorum sabahtan akşama kadar bi sağa bi sola dönüp duruyorum. Melegimle konuşuyorum bak sana kavuşmak için neler çekiyorum diyorum sakın ilerde bana anne sen benim hayatıma karisamazsin deme:)))))9 haftalık hamileyim . 2 haftadır çubuk kraker elma ve yoğurt yiyorum. Yemek yemek değil kokusu, görüntüsü midemi bulandırmaya yetiyor. Market afişinde piliç nugget gördüm iğrendim o derece. Ne zamana kadar böyle devam etcek ? Karnım gurulduyo , aç olduğumun farkındayım ama bulantı bi yandan iştahsızlık bi yandan yiyemiyorum hiç bişey
Çok normal bu haftalarda.çok zorlama kendini. Çubuk krakerle idare et biraz. Şöyle bak mide bulandırmayacak hafif birşeyler ye. Ben sana az salçalı acısız ve biraz limonlu mercimek çorbasını öneririm. Benim 1 ay boyunca yediğim tek şey oydu.
Benim de canımın istediği şeyler oluyor ama çok ağır geliyor yiyemiyorum zaten mide bulantilarim da var iştahım iyice azaldı . Hamilelikte bunu çözecek bişey yok sadece azaltabiliyor dayanicaz mecbur .koltuğa uzanıyorum sabahtan akşama kadar bi sağa bi sola dönüp duruyorum. Melegimle konuşuyorum bak sana kavuşmak için neler çekiyorum diyorum sakın ilerde bana anne sen benim hayatıma karisamazsin deme:)))))
Allah kolaylık versin zencefil rahatlatır ama dozunu dikkat etmek gerekir.Birde bende evde birşey yiyemezdim başkasının evinde gayet güzel yerdim
Ben de aynı şikayetlerden muzdariptim 12+5teyim herşeyi yiyemesem de yavaş yavaş da olsa azalıyor inşallah seninki de hemen azalır.Doktorlar çok önemsemiyorlar bu konuyu aşırı kilo kaybı ve tahlillerde sıkıntı olmadıkça kendini zorlama ne yiyebiliyorsan onu ye zaten 4.aydan sonra iştahın tamamen açılacak diyorlar.Ben ne yiyebildğimi bile çözememiştim bugün yediğim şey yarın yaramıyordu mideme.Allah yardımcın olsun
ben hala açım yiyemiyorumcanım doktorunla görüş ilaç yada serum durumuna karar versin
çıkarsanda affedersin ama mutlaka su iç yemek ye yoksa zararı olur vücutta kısa bile kalsa faydası varmış
geçmiş olsun kuzum
Bulantılarınız ne durumda benim hala devam
Kacıncı haftada rahatladın. Ayy inşallahÇok şükür iyiyim hatta iştahım baya açıldı . Zordu sabah bulantıları ve gün içinde aç olduğun halde bişey yiyememek ama geçti çok şükür. Senin de bitir inşallah en kısa sürede.
Kacıncı haftada rahatladın. Ayy inşallah ☺
İnsallah canm11 bitip 12ye girdikten sonra bitti bende . Sende daha da erken bitsin inşallaaah