- 15 Mayıs 2010
- 1.584
- 10
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
kizlar karinlari dumduz olanlar!! Nasil yaptiniz, dumduz karinlarinizi neye borclusunuz?
Burda bizimle paylasabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar karinlari dumduz olanlar!! Nasil yaptiniz, dumduz karinlarinizi neye borclusunuz?
[video]http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/349593-karin-egzersizleri.html[/video]
canım bu hareketi çok hızlı serii bir şekilde hergün 30 kez sabah 30 kez akşam olmak üzere hergün yap çok acayip işe yarıyor ilk günden etkisini görürsün bir de kolların üstünde sopa çevir en az 300 kez zaten en fazla 5 dk nı alıyor ama çok iyi sıkılaştırıyor birde çikolata yeme
Sagol tatlim
Ben duzenli her gun mekik cekmeye basladim
yarim saat bisiklet suruyorum
ve de korse kullaniyorum umarim ise yarar:79:
Yok mu baska kimse?
tatlıyı nadiren yemen gerekiyor yedigin zamanda sutlu tatlı bide cok hareketli ol =))
zaten zayıfım karnım düz diyenler! inanın bana,spor sonucu elde edilen düz bir karın ile,sporsuz ve zayıflık sonucu olusan düz karın arasında dağlar kadar fark var...
yemeyi kesmeyin,kilo ve boy ölçünüzü göz önünde bulundurarak günlük kalori cetvelinizi hesaplayın.spor yapan bir insanın alması gereken gıdaları alın ve yağ fazlalığınız varsa eritmeden kasa dönüştürün.emin olun ki,sonuçta ulaşılacak görüntü daha sağlıklı ve cılız görünmekten uzak olacak.