Karne korkusundan intihar etti

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Kayseri'de 13 yaşındaki S.C.K., karne almaya 1 gün kala iple kendini asarak intihar etti.
Ajanslar | 22.01.2016 - 08:20
Haberler Gündem

Kayseri'de meydana gelen olayda, S.C.K. (13) okuldan geldikten sonra odasına geçti.

OĞLUNU İPTE ASILI GÖRDÜ
S.C.K. bir süre odasından çıkmayınca merak eden annesi odaya girdi. S.C.K.'nın odasında ipte asılı olduğunu gören anne, oğlunu ipten indirdikten sonra durumu sağlık ekiplerine haber verdi.

Karne korkusu yaşatmayın!!

Kısa süre içerisinde eve gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından S.C.K.'yı Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırdı. S.C.K., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. S.C.K.'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastanenin morguna kaldırıldı.

S.C.K'nın derslerinin kötü olduğu iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://www.ensonhaber.com/karne-korkusundan-intihar-etti-2016-01-22.html

Son düzenleyen: Moderatör:
şu baskıyı çocuklara yapmasınlar ya.küçücük çocukmuş daha anneninde psikolojini düşünemiyorum bile evladını ipte asılı görmek.

Bu son zamanlarda notlar nedeniyle ölen çocukların ortak noktası 13 yaşında olmaları

önce bir çocuk takdiri az puanla kaçırıyor diye etti,sonra teog tan az puan alan bir kız etti

şimdi de bu yine benzer sebeplerden, çok korkunç ve üzücü bir olay

hepsi de peşpeşe geldi

aileler bu konuda çok hassas davranmalı

Ebeveynler çocuklarını dersleri yüzünden sıkıştırmamayı bunaltmamayı öğrenmeliler..
Yazık günah..
Ders konusunda yardımcı olmak başka,çocuğu bunalıma sokacak baskıyı yapmak başka..

Yazik ya Nedir bu cocuga "karne kotu olursa dunyanin sonu tavirlari " ...
Allah icin daha sabirli olalim , okulda basarisiz olan cocuklarimiza dunyayi zindan etmeyelim

Yazik ya Nedir bu cocuga "karne kotu olursa dunyanin sonu tavirlari " ...
Allah icin daha sabirli olalim , okulda basarisiz olan cocuklarimiza dunyayi zindan etmeyelim

Ortaokuldayken manevi kardeşim sina intihar etmişti bu yüzden. Kemer'le asmıştı kendini çocuklara bu baskıyı yapmasınlar artık

anne-babalar cocukların üzerine derslerle ilgili cok gitmemeli onlara kaldıramayacagı sorumluluklar vermemeli. bende o yaşlardan geçtim ve evt annem-babam cok önemserlerdi karne işini özelliklede babam korkardm üstüme gelirlerdi o psikoloji baska bşy cocuklarnızın eğitim ve öğretim hayatındaki notlarına bakarak onların zekasını kücümseyecek aşağalayacak şeyler söylemeyin lütfen. farkında olmadan bunu anne babalar cok yapıyor.
yazık kimblr nasıl bi baskı altındaydı ki böyle bir psikolojiye bürünüp kendi canına kastetti.

Neolur yapmayın çocuklarınıza bu kadar baskı karneymis onun hayatından degerlimi ya çok üzülüyorum bu haberlere benim çocuğum yok belki hiç olmayacak icim kaldirmiyor ALLAH size bi emanet vermiş sahip çıkın ya annesine babasına Sabırlar versin Rabbim

Deger mi yahu?
Cocuklara hayatlarinin baharinda su stresi yasatmaya deger mi?
Hemde canina kiyacak kadar

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
Karne, not dediğin nedir ki çocuklara not konusunda baskı yapmasınlar, canlarından sağlıklarından daha önemli değil karne

Çocuk sahibi olan tüm ailelere çocuk yetiştirmek ile ilgili eğitimler verilse seminerler yapılsa keşke
Çocuklarda ölüme sürüklenmez daha mutlu yaşarlar belki

Allah rahmet eylesin
Yazık değil mi canına değermiydi..
Hiç anlamıyorum aileler nasıl bir tutum sergiliyorlar ,bu çocuklar bunu yapıyor.Bu ara kaçıncı oldu

Ah be yavrum karnen kötü gelse ne olur canindan daha mi degerli sanki hep bu baskici aileler yuzunden kücücük çocuklar canlarina kiyiyor insallah baska ailelere ders olur Allah rahmet eylesin

Garip bir şekilde aileerde hırs var yarış halindeler üzücü tabi bunları yavrulaarada yansıtıyorlar! Ben iki evladıma da öncelik onların sağlığı ve mutluluğu olduğunu hep dile getiren anlatanım iyi insan olsunlar vicdanlı merhametli insan, karne notu yok sınav sonucu bunları gaye haline getirmemek lazım yazık can gittimi ah vah da etsen geriye getiremezsin. Allah sabır versin ailelere çok zor evlat ötesi yok

Sadece aileleri suçlamak da gereksiz. Ögretmenleri de ayrıca fişekliyor bu çocukları, baskı altına alıyor. Toplum zaten genel olarak baskı altında tutuyor. Bir de kendi aralarında rekabete mi girişiyorlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…