Magnet, anahtarlık, rozet, madalya yaptırdık.
Puzzle herkesin vardı bu sene bol bol yaptık ama saklayacaklarsa sınıf fotoğrafıyla neden olmasın?
İlk dönemin sonunda çim,adam yapıp cam kenarında büyüttük.
O yüzden bunlardan farklı bir şeyler istiyorum aslında.
Magnet, anahtarlık, rozet, madalya yaptırdık.
Puzzle herkesin vardı bu sene bol bol yaptık ama saklayacaklarsa sınıf fotoğrafıyla neden olmasın?
İlk dönemin sonunda çim,adam yapıp cam kenarında büyüttük.
O yüzden bunlardan farklı bir şeyler istiyorum aslında.
Teyzem de ilkokul öğretmeni. Geçen sene ya da önceki sene birinci sınıfta öğrencilerine karne hediyesi olarak erkeklere hotwheels arabalardan, kızlara da kendi mahallesinde yaşlı bir teyzeye ördürdüğü örgü bebeklerden dağıtmıştı. Bir arkadaşı ile birlikte aynı hediyeleri dağıttılar, baya bebek örmüştü teyze o yüzden fiyatı düşük tutmuştu galiba. Yanlış hatırlamıyorsam öğrenci başına 6-7tl gibi bir bütçeyle halletmişlerdi. Ama vakit lazım sanırım bunun için..
Uçurtma da pahalı olmayabilir bence. 5tl olmaz ama toplu alımda 7tl civarına gelebilir ki eminönüne gitseniz daha da ucuza bulabilirsiniz belki. Ben daha geçen haftasonu boğaz hattında sahilde uçurtma satan bir amcadan 10tlye aldım. Öyle klasik uçurtmalardan da değil, kuş şekli verilmiş üçgen birşey. Sopa gibi toplanıyor, poşet gibi de ince uzun bir kılıfı var. Toplayıp poşetine koyuyorsunuz tekrardan.
Uçan balon da dağıtabilirsiniz belki. Helyum tüplerinden alsanız, poşetle de balon alsanız bence hem çok masraflı olmaz hem de hoşlarına gidebilir. Belki uçan balonların ipine şeker ile not da iliştirebilirsiniz :)