Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben zayıf bırıyım ama karın kaslarını çalıştıran ve yağ yakan bır küçük alet tanıtıyordu tv de. aradım her yerde bulamadım.Ararken bırde acayip bakıyorlar bana soruyorum dıye zayıfım ya hani nıye arıyorum gibilerinden tuaflarına gidiyor.nerde bulabılırım bu aleti.
bilmem hani yere uzanıp ayakları dayıyorsun sonrada ellerinle yaylı kurek gibi bir şey var onu çekiyorsun ya. oturp kalkıp işte onu diyorum.:1rolleyes:
bilmem hani yere uzanıp ayakları dayıyorsun sonrada ellerinle yaylı kurek gibi bir şey var onu çekiyorsun ya. oturp kalkıp işte onu diyorum.:1rolleyes: