Karn Kaslarn altran alet?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
arkadaşlar ben zayıf bırıyım ama karın kaslarını çalıştıran ve yağ yakan bır küçük alet tanıtıyordu tv de. aradım her yerde bulamadım.Ararken bırde acayip bakıyorlar bana soruyorum dıye zayıfım ya hani nıye arıyorum gibilerinden tuaflarına gidiyor.nerde bulabılırım bu aleti.:kahve:

Canım Abrocketi mi diyosun mavi renkte

bilmem hani yere uzanıp ayakları dayıyorsun sonrada ellerinle yaylı kurek gibi bir şey var onu çekiyorsun ya. oturp kalkıp işte onu diyorum.:1rolleyes:

bilmem hani yere uzanıp ayakları dayıyorsun sonrada ellerinle yaylı kurek gibi bir şey var onu çekiyorsun ya. oturp kalkıp işte onu diyorum.:1rolleyes:

Onu bilmiyorum canım ama benim söylediğimi tavsiye ederim bende var karın kaslarını emin ol çok acayip çalıştırıyo yanıyo resmen :)

3145_NpAdvHover.jpg

bumuu
?

hayır benım dediğim çok küçük birşey iki tane yaylı tutucağı var. bırde ayak dayamak için yeri 2 parçadan oluşuyor.yerimseniben

arkadaşlar fitness salonuna gidiyorum ama karın kaslarına dair bi alet yok yani mekik aleti vs..:bbo:

evde ayrıca abrocket var ama üşeniyorum salondan gelince :KK43:(((

X