• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışık.

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Evde oturmaktan çok sıkılmış durumdayım.. Eylülde açık öğretim kayıtları var bankacılık bölümüne kayıtlıyım değiştirme şansım varmış hangi bölüm yazsam karar veremiyorum..
Veteriner ve laborant bölümü tam benlik ama dersleri baya zor. Gönlüm o bölümde ama bi de sınavları geçemezsem bir sürü paraya mal olur diye korkuyorum.. Bi de iş imkanı önemli tabi. Bir de adalet bölümü bu ikisinden ya da diğer bölümlerden mantıklı olan sizce hangisi olur ya da hiç okumasam mı?
Bir de iş arıyorum çalışsam sanırım iyi olacak ama daha önce hiç çalışmadım o yüzden ona da istek hem var hem yok.. Nasıl olur acaba diye çok düşünüyorum.. Yarından sonra bi iş görüşmem var..
Lise mezunuyum. Evliyim. 23 yaşındayım.
Eşim 3 sene sigarayı bırakıp geri başladı ve artık evde de içmek istiyor ne kadar engel olsam da tekrar başladı bütün gün dükkanda olunca bn de hergün gidip başında duramam.. Akşamları içmeyince stres olmaya başlamış beyefendi.. Surat beş karış hergün.. Tartışıp duruyoruz..
Benim cnm sıkılıyor bütün gün tek başıma evde istemsiz sarıyorum ondan da tartışıyoruz.
Hayatta böyle boş boş oturmamalıyım yoksa hiç bi işe yaramadan ölüp gideceğim.. Halk Eğitim kursuna gitmiştim geçen kış tablolar yaptım üç boyutlu rölyef.. Bikaç tane tablo sipariş alıp sattım o bitti pilatese yazıldım geçen ay hergün yürüyüşe çıkıyorum Vs. Ama pilates sarmadı bıraktım yürüyüş de ayağım kaval kemiğim ağrıyınca devam edemedim.. Yine bütün gün ev ev ev.. Evet öneriniz neler?

çalışmaya isteğin de hevesin de yok yani şu yazdıklarından ben göremedim.
biyerden başlaman lazım doğru veya yanlış.
yoksa birinin dürtmesi ile tavsiyesi ile olacak şey değil kendini zorlaman lazım.

Evde oturmaktan çok sıkılmış durumdayım.. Eylülde açık öğretim kayıtları var bankacılık bölümüne kayıtlıyım değiştirme şansım varmış hangi bölüm yazsam karar veremiyorum..
Veteriner ve laborant bölümü tam benlik ama dersleri baya zor. Gönlüm o bölümde ama bi de sınavları geçemezsem bir sürü paraya mal olur diye korkuyorum.. Bi de iş imkanı önemli tabi. Bir de adalet bölümü bu ikisinden ya da diğer bölümlerden mantıklı olan sizce hangisi olur ya da hiç okumasam mı?
Bir de iş arıyorum çalışsam sanırım iyi olacak ama daha önce hiç çalışmadım o yüzden ona da istek hem var hem yok.. Nasıl olur acaba diye çok düşünüyorum.. Yarından sonra bi iş görüşmem var..
Lise mezunuyum. Evliyim. 23 yaşındayım.
Eşim 3 sene sigarayı bırakıp geri başladı ve artık evde de içmek istiyor ne kadar engel olsam da tekrar başladı bütün gün dükkanda olunca bn de hergün gidip başında duramam.. Akşamları içmeyince stres olmaya başlamış beyefendi.. Surat beş karış hergün.. Tartışıp duruyoruz..
Benim cnm sıkılıyor bütün gün tek başıma evde istemsiz sarıyorum ondan da tartışıyoruz.
Hayatta böyle boş boş oturmamalıyım yoksa hiç bi işe yaramadan ölüp gideceğim.. Halk Eğitim kursuna gitmiştim geçen kış tablolar yaptım üç boyutlu rölyef.. Bikaç tane tablo sipariş alıp sattım o bitti pilatese yazıldım geçen ay hergün yürüyüşe çıkıyorum Vs. Ama pilates sarmadı bıraktım yürüyüş de ayağım kaval kemiğim ağrıyınca devam edemedim.. Yine bütün gün ev ev ev.. Evet öneriniz neler?
Önerim : Önce ne istediğine karar ver ..

İş görüşmen varmış ,kabul edilirsen başla , acik öğretim kaydını da yaptır ,akşam boş kalmaz ,eşine de sarmazsin :) senin sıkıntın bolca boş vaktinin olması .. çalışırken okuyan çok insan var ..şansını dene ..hem bir diploma sahibi olunca ,işin daha garanti olur ..

Ordan oraya zıplamışsın bacım:)

Veterinerlik örgün öğretimde bile aşırı zorluyor. Laborantlık yeterince iş imkanı Yok diye biliyorum.
Adalet bu sene kalkacak diye biliyordum demekki bu sene son, bitirenler dgs ile avukatlığa geçiyor diye açıköğretimden alacaklar hukuk mezunu sayısını azaltmak için.

Rölyef bambaşka bişey o ne alaka Şu yukarıda düşündüğünüz mesleklerin içinde :D
Yeteneğiniz varsa bi hobbycenter/sanat merkezi açın ordan devam edin.

Unuttuğum başka dal var mı bilmiyorum, önce istediğiniz alana karar verin sonra alt bölümlere geçin.

Konu konu değil sanki iç ses daldan dala atlamışsınız takip edemedim bir an:)
İş görüşmesine gidin bakalım ne çıkacak. Saydığınız bölümler birbiriyle çok alakasız bu arada. Veterinerlik güzel ama açıktan nasıl olur bilmiyorum. Niye örgün eğitim düşünmüyorsunuz?1 sene sıkı çalışın bir amacınız olsun. Okumak için okumayın, boşluğa düşmüşsünüz böyle amaçsız.

Back