E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
of bende aynı senin gibiyim durduk yerde bozdum caanım cildimi:1no2:
eskiden hiç olmazdı ama şimdi abuk sabuk şeyler kullandım diye sivilce de çıkıyo yüzüm pul pul da oluyo arada kaşınan kızarıklar da oluyo
hakkaten yüzüne uyan bi nemlendirci bulmak çok önemliymiş o kadar aldım hepsi alerji yaptı paramın gittiğiyle kaldım
bu kil maskesini duymuştum bari deniyim artık umarım işe yarar yasenağlama
pharmady kreme baktım yalnızca tek çeşit.butun cilt tipine olur mu.moralinizi sakın bozmayın bakın benim cildim bundan 2 3 sene öncesinde o kadar güzeldiki herkes hayrandı bebek gibi diyolardı soruyolardı hep cildin nasıl bu kadar güzel diye pek bişe kullanmıyodum o zaman dove sabun kullanıyodum ihtiyacım yoktu ama sonra bu cilt ürünlerine merakımdan sorunsuz cildime sürekli bişeyler sürüyodum sonra 1 sene içinde yıpranma oldu cildimde akne falan çıkmaya başladı kafayı yicektim bütün ürünleri denedim ama şu 2 haftadır cildime düzenli olarak şunları uyguladım ve şimdi aynen eski halinde önce sabah akşam sebamedle yüzümü yıkıyorum peşinden tonik(sıkılaştırıcı özelliği olsun)ve daha öncede yazmıştım pharmady nemlendirici kullanıyorum düzenli ama sabah ve yatarken ben nemlendiricimi buldum çok memnunum ve 3 günde bi duşta pleeng(nivea)uyguluyorum onları çıkınca hafif sıkıyorum sonra tonik ve kil maskesi ardından...bunu bisüre uygulayın başka hiçbişeye ihtiyacınız kalmayacaktır umarım eğer cildiniz çok sorunlu değilse biraz detaylı anlattım size ii gelmesini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?