- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
bence de gülüm o aktarın kafasına kafasına klava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada canım eğer cilt analizi yaptırcaksan sakın sakın eczanede değilyazdım bunları bir kenara süpersin hayatım kaydirigubbakcemile5
eczaneye gidip bana cilt analizi yapın dediğimde bana bakmazlar bön bön değil mi -tatlicadiarzu-
bu arada canım eğer cilt analizi yaptırcaksan sakın sakın eczanede değil
bi cilt doktoruna yaptır.
zira eczanede yaptırınca o eczanede satılan ürünün herbişeyini önüne dizip sana fiyat veriyorlar-tatlicadiarzu-
en azından bende öyle oldugamyoncuiremsu
şaşırmam vallahi öyle yapmalarına
gerçi doktor da anlaşmalı olduğu firmaların ürünlerine yönelik bir sonuç çıkarır ondan da şüphem yok
hipokrat yeminine tüpürdüklerim naniknanik
Merhaba hanımlar,
Ben 22 yaşındayım ve bugüne kadar cildim için herhangi bir nemlendirici kullanmadım.
Makyajımı temizlemek için nemlendirici özellikli yüz temizleme jelini kullanırım ve göz makyajım için ayrıca temizleme sütü kullanıyorum.
Ancak artık günlük nemlendirme için bir ürün kullanmamın vakti geldi diye düşünmeye başladım.
Cildimde herhangi bir sorun yok, sanırım her hafta keselendiğim için bu kadar sorunsuz bir cildim var.
Ama cildim için artık bir şeyler kullanmalıyım diye düşünüyorum.
Konu hakkında bilgi sahibi değilim.
Sizin önerileriniz nelerdir ?
Merhaba hanımlar,
Ben 22 yaşındayım ve bugüne kadar cildim için herhangi bir nemlendirici kullanmadım.
Makyajımı temizlemek için nemlendirici özellikli yüz temizleme jelini kullanırım ve göz makyajım için ayrıca temizleme sütü kullanıyorum.
Ancak artık günlük nemlendirme için bir ürün kullanmamın vakti geldi diye düşünmeye başladım.
Cildimde herhangi bir sorun yok, sanırım her hafta keselendiğim için bu kadar sorunsuz bir cildim var.
Ama cildim için artık bir şeyler kullanmalıyım diye düşünüyorum.
Konu hakkında bilgi sahibi değilim.
Sizin önerileriniz nelerdir ?