Cilt Bakımı Ürünleri Karma ciltler için günlük nemlendirici önerileriniz nelerdir ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
yazdım bunları bir kenara süpersin hayatım kaydirigubbakcemile5
eczaneye gidip bana cilt analizi yapın dediğimde bana bakmazlar bön bön değil mi -tatlicadiarzu-
bu arada canım eğer cilt analizi yaptırcaksan sakın sakın eczanede değil
bi cilt doktoruna yaptır.
zira eczanede yaptırınca o eczanede satılan ürünün herbişeyini önüne dizip sana fiyat veriyorlar-tatlicadiarzu-
en azından bende öyle oldugamyoncuiremsu

bu arada canım eğer cilt analizi yaptırcaksan sakın sakın eczanede değil
bi cilt doktoruna yaptır.
zira eczanede yaptırınca o eczanede satılan ürünün herbişeyini önüne dizip sana fiyat veriyorlar-tatlicadiarzu-
en azından bende öyle oldugamyoncuiremsu

şaşırmam vallahi öyle yapmalarına
gerçi doktor da anlaşmalı olduğu firmaların ürünlerine yönelik bir sonuç çıkarır ondan da şüphem yok
hipokrat yeminine tüpürdüklerim naniknanik

şaşırmam vallahi öyle yapmalarına
gerçi doktor da anlaşmalı olduğu firmaların ürünlerine yönelik bir sonuç çıkarır ondan da şüphem yok
hipokrat yeminine tüpürdüklerim naniknanik

:roflol:
ay hacerim yahu :))

ben önceden hazırlıklı gittim eczaneye, zaten tanıdık =) bir ürünü araştırmıştım, kullanıcı yorumları genelde yüksek memnuniyetteydi. eczanedeki kız yine başka ürünler de çıkardı (Biodermanın) ama ben almadım :roflol:

sora doktor da analiz yaptı, bnm sorduğum ilacı tavsiye etti, gittim onu aldım ben de sırnaşık şey

hacercim bence hiçbişey kullanma ciltle nekadar uğraşırsan okadar bozuluyor
zaten çok güzel bi yüzün var :1hug:
benim kız arkadaşım var pudralasan bile bukadar güzel bi teni olamaz insanın ve sabah yıkamaktan başka bişey yapmıyor fisfisfis

Merhaba hanımlar,
Ben 22 yaşındayım ve bugüne kadar cildim için herhangi bir nemlendirici kullanmadım.
Makyajımı temizlemek için nemlendirici özellikli yüz temizleme jelini kullanırım ve göz makyajım için ayrıca temizleme sütü kullanıyorum.
Ancak artık günlük nemlendirme için bir ürün kullanmamın vakti geldi diye düşünmeye başladım.
Cildimde herhangi bir sorun yok, sanırım her hafta keselendiğim için bu kadar sorunsuz bir cildim var.
Ama cildim için artık bir şeyler kullanmalıyım diye düşünüyorum.
Konu hakkında bilgi sahibi değilim.
Sizin önerileriniz nelerdir ?

merhaba;diğer arkadaşlarında bahsetiği gibi bebanthen bende kullandım (mavi tüp özellikle) diğerleri daha yağlı oluyor çünkü mavi tüpü gayet güzel tavsiye ederim..şimdi ise özellikle makyaj temziliğinde burdaki yorumlardan etkilenip denediğim BEBAK 'ı kullanıyorum gerçekden güzel hem nemlendirici hem de cildi temizlemesine güveniyorum diğer pek çok pahalı markaya göre bana masum geliyor ve de güvenilir...sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar ben garnier'ın karma ciltler için olan nemlendiricisini aldım. Bir tuhaf yüzüm acayip gerginleşti. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum açıkcası :):) daha rahat yumuşak bişi olsa daha memnun olurdum herhalde :)

Merhaba hanımlar,
Ben 22 yaşındayım ve bugüne kadar cildim için herhangi bir nemlendirici kullanmadım.
Makyajımı temizlemek için nemlendirici özellikli yüz temizleme jelini kullanırım ve göz makyajım için ayrıca temizleme sütü kullanıyorum.
Ancak artık günlük nemlendirme için bir ürün kullanmamın vakti geldi diye düşünmeye başladım.
Cildimde herhangi bir sorun yok, sanırım her hafta keselendiğim için bu kadar sorunsuz bir cildim var.
Ama cildim için artık bir şeyler kullanmalıyım diye düşünüyorum.
Konu hakkında bilgi sahibi değilim.
Sizin önerileriniz nelerdir ?

yaşın çok genç ve proplemsiz cildim var diyorsun benece lrp.bıodema gibi hem yasına uygun hem makul fiyatlı nemlendirici kullanabilirsin canım umarım yardımcı olabilmişimdir:içelim::içelim::içelim::içelim:

X