Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi karma aşı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

gonca2206

v for melinda
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.669
184
41
kızlar 21 inde karma aşımız var ateş olacak diye korkuyorum yaptıran varmı ne önlemler aldınız birde ithal olanlar ateş yapmıyormuş ondan yaptıran varsa bilgi verebilir mi

aa ne güzel yaşıtmış bizim bebişler yarım saat önce filanmı içirmek lazımcanım ya yoksa daha mı erken

artık karma aşıların hepsi ithal canım..2008 ocaktan itibaren sağlık ocaklarındaki karma aşılar bile ithal olmuş..benimde 21 inde aşım..her ihtimale karşı aşıya gitmeden önce calpol içireceğim bebeğime..

aa ne güzel yaşıtmış bizim bebişler yarım saat önce filanmı içirmek lazımcanım ya yoksa daha mı erken canım birde veremde mi aynı gün yapılıyor

evet canım yarım saat öncesi uygunmuş..sen doktoruna da muhakkak danış canım..
verem ve karmayı aynı gün yaptıracağım ben..2 gün sonrada Pnömokok aşısı ve rotavirüsü yaptırcam Allah izin verirse..

onlar özel degil mi canım yani alıp saglık ocagındamı yaptırıyoruz Pnömokok aşısı ve rotavirüsünü

rotavirüsü aşısı kaçıncı ayda yapılıyor.gerekli bir aşımı bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar dün 2. ay kontrolüne gittik bizim fıstık 6 kilo olmuş karma aşısını ve rota virüsünü dün yaptırdık sadece dün gece pek uyumadı ve çok sık kaka yaptı bugünde verem aşısını yaptırdık rotavirüsünü ve pnömokoku devlet ödemiyor rotavirüsü ağızdan veriliyor 140 ytl civarında verem aşısı sadece sağlık ocaklarında yapılıyormuş bir de üniversitelerde
Rotavrüsü 2.ay sonunda yapılıyor ishale karşı daha yeni bir arkadaşımızın çocuğu bu hastalığa yakalandı aşıda olmamıştı o zaman Türkiyeye gelmemişti bu aşı bence yaptırmakta fayda var bebeklerinize ateş düşürücü vermeye gerek yok önceden olursa verin kızlar biz her ihtimale karşı ca..pol almıştık ama çok şükür gerek kalmadı

şükrancım geçmiş olsun canım..aşk olsun bi cevap vermedin bana..hangi astaneye gidiyorsun demiştim..

şüko o resimdeki bebeğin mi maşalla ya saçları nasıl gür benim kızım kel de biraz

şükrancım geçmiş olsun canım..aşk olsun bi cevap vermedin bana..hangi astaneye gidiyorsun demiştim..

Canım Handecim cevap yazmazmıyım sana hiç yazdım ama sen farketmedin sanırım hennüz hastaneye gitmedik Esin Koç adında prof.bir doktora götürüyoruz kendisi gazinin doktoru

Canım Handecim cevap yazmazmıyım sana hiç yazdım ama sen farketmedin sanırım hennüz hastaneye gitmedik Esin Koç adında prof.bir doktora götürüyoruz kendisi gazinin doktoru

ayy canım çok özür dilerima.s...sana bu sitemli mesajı yazdıktan sonra okudum mesajını ve çok utandım..:eek:

Maşallah Şükran benim kızımında saçlı doğdu ama Yağmur daha saçlı

Bizde de tam tersi babamızda saç yok benim saçlarım iyidir. Hep inşallah sana benzer diye dua ettiler

Yok teyzesi onlar daha büyük bir bebeğin sanırım, benim kızımınkiler daha çok ufak.

X