• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kariyer ve annelik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

emel1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
Ben ODTÜ mezunu 10 senelik bankaciyim.(bunu söylememin sebebi stresli bir meslek etkisini de göz önün bulundurmak gerekir diye düşünüyorum) . 27.06.2009 tarihinde evlendim(vakit bulup :) ) .bütün testler eşime ve bana yapildi.Ben 36 , eşim 33 yaşinda.Testlerde hiçbir olumsuz problem çikmadi.tersine eşimin sperm analizleri mükemmel , benim de yumurtalar da bir problem olmadiği anlaşildi.Tabii ben yaş konusunda tereddütlerim olduğu için acil bebek yapmak istedim.Adet döngüleri de çok düzenli.10.12.2009 tarihinde aşılama yaptirdim.Bugün 12.gün.Formdan o kadar çok bilgi edindim ki hepinize teşekkürler..Sizinle bu duygumu paylaşmak istedim ki , sayfa kendi adıma süreklilik kazanip,sizlerden ihtayacim olduğunda bilgi almak isterim diye.Benim için lütfen dua edinnnnnnnnnn....:) 14.gün mü 15.gün mü kan mı,idrar mi ...kafamı kariştirmak istemiyorum şu anda ..ne yapmaliyim bayanlar sizce ? :emir_bebek:

Back