Karısını öldürüp cesedine tecavüz etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye bağlı Nihal Vihal kasabasında bir adam, kavga ettiği karısını öldürdükten sonra cesedini yıkayıp tecavüz etti.
Sitene Ekle
karisini-oldurup-cesedine-tecavuz-etti-7152810.Jpeg

DHA

The Times of India'nın haberine göre, 25 yaşındaki Pradeep Sharma adlı taksi şoförü, 30 Mayıs akşamı aşırı Alkol aldıktan sonra 23 yaşındaki karısı Monika ile kavga etmeye başladı.Genç adam kavganın hararetlenmesi üzerine, karısını başına bir tuğlayla defalarca vurarak öldürdü. Polis ifadesinde "karısının cesediyle son bir defa seks yapmak istediğini" belirten katil, cesedi banyoda yıkadıktan sonra yatak odasına götürerek ilişkiye girdiğini söyledi. Katil, o gece karısının cesediyle uyuduğunu ve ertesi Sabah kaçtığını anlattı. Polis, kaçarken karısının cesedini de yanında götüren katili, olaydan 5 gün sonra Yeni Delhi'de bir istasyonda gizlenirken yakaladı.
http://www.milliyet.com.tr/karisini-oldurup-cesedine-tecavuz-dunya-2258268/

Nüfuslarına baksana
1
22px-Flag_of_the_People%27s_Republic_of_China.svg.png
Çin Halk Cumhuriyeti[1] 1.374.390.000
2
22px-Flag_of_India.svg.png
Hindistan 1.284.552.330 06
nüfus sayıları çok fazla olduğu için çok insanın olduğu yerde daha fazla garip olaylar duyuyoruz.
ben google haritadan baktim çine gittim..
bi küçük toprakta koca koca binalar var... eşimle biz bakiyorduk ya boş araziler var niye bina yapmıyo dedim.. orasi yapılmıyo dedi.. bi bina kaç katli bilyormu 30-40 kat bi katta 4 daire yada fazla.. çin çok büyük bir ülke olmasina rağmen araziye bile tek katli ev yapmak yasakmiş.. bende içimden ne biçim ülke dedim.. türikyem bitane dedim. ama buradada kentsel dönüşüm var ( çinlere özendi diye düşündüm.:KK45:.)
hele ki mufus fazla olunca fazla çocuk doğurmak yasakmışş...:KK53:
tabi dini farkli olunca garip garip olaylar çikiyor hindistan da güzel bir ülkede tapınaklar dolu bir ülke..(gerçi oraya gitmedik google haritadan :KK53:)
ya işte böle nufus kalabalık olsada boş araziya ev yapılmayan ülkeler dolu çikti.. çünkü insanlarda ne çekişme var nede tuhaf birşey yapan var.. Off işte.:işsiz::işsiz:

Neyseki bunun benzerleri bizde hic yasanmiyor..

Back