Tavuk Yemekleri Karışık Tost (Yaz Tostu) ile Kahvaltı Sofrası - Torku Tost Peyniri Sponsorluğunda

alimiyon

erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
3.788
14.543
208
merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz
her yarışma başında ilk günler yapayım niyetiyle tarif seçip ekseriyetle sona kalıyorum bu da onlardan sadece biri.
bildiğiniz bütün tostları unutun. hani şu fenomen tostçu Erol var ya onun esamesi bile okunmaz bu tarifin yanında öyle bir efsane.
malzemeleri veriyorum.

Malzemeler
sucuk
kaşar peynir/tost peyniri
domates
biber
soğan
tereyağ
tost ekmeği ya da herhangi bir ekmek türü

Yapılışı
sucuk, soğan ve biberi önden tost makinesinde pişirelim ardından bol ekmeğin içine bol kaşarla birlikte dizelim yine ekmek içine tereyağ koyup tost makinesine basalım bitti gitti.
yarışma serüvenim boyunca yaptığım en kolay tarifti.

ve sunum..

Ellerine sağlık çok tatlı bir sofra olmuş yarışmada bol şans canım

Valla gel kahvaltı yapalım desen saatlerce otururum bu sofrada ellerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum

Ellerine emeğine sağlık canım şahane olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
inşaallah bu sefer şansım yaver gider
Ellerine sağlık çok tatlı bir sofra olmuş yarışmada bol şans canım
teşekkür ederim
Farkli bir sofra gördük cok begendim eline saglik :)
farklı mı gerçekten? bu şekilde piknik konsepti gibi yapayım dedim kene korkusundan evde kaldım
Ellerine sağlık, özellikle masaya bayıldım ☺☺
tostumda güzeldi
Valla gel kahvaltı yapalım desen saatlerce otururum bu sofrada ellerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum
gel kız yapalım bir gün

inşaallah bu sefer şansım yaver gider

teşekkür ederim
farklı mı gerçekten? bu şekilde piknik konsepti gibi yapayım dedim kene korkusundan evde kaldım

tostumda güzeldi

gel kız yapalım bir gün
Evet ben cok begendim dikkat cekiyor ortu falan cok hos :)

Ellerine sağlık canım çok şık olmuş gene

Ellerine sağlık tabakların ne marka acaba çok severim vintage.
teşekkür ederim.
salça, zeytinyağ vs. koyduğum büyüklükteki tabaklar muskatplate instagram satışları ve online satışları mevcut
diğerleri dolap uygulamasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…