Ben sizin eski konularınızı okurdum yılllaaar yıllar önce. Aklımda Yengeç burcu olduğunuz kalmış. Burçlara inanmak biraz saçma ama cidden doğru oluyor bazen. Ben de yengecim. İlişki içinde karşı tarafla ilgili en ufak şüphem varsa dengem bozuluyor.

Dışardan çok anlayışlı, çok rahat görünsem de mesela karşı tarafı bir şeyden dolayı kıskanıyorsam bir şeyden dolayı dışlanmış hissediyorsam aşırı derecede kafama takıyorum ve normal hayatıma devam edemiyorum. Böyle olmak iyi bir şey mi bilmiyorum. Beş ayda aslında kimse kimseyi deli divane sevmez, yani ne bileyim herkesin geçmişi vardır, bazen hepimiz yara bandı oluruz, yara bantlarımız olur filan mı demek lazım acaba? Ama bir yandan da sürekli çok sevilmiş, ama şu an nefret edilen bir eski sevgilinin gölgesi... Ben olsam sanırım ben de böyle hissederdim. Sizi anlıyorum. Bilmiyorum verebileceğim tek tavsiye gözlemlemek. Gereksiz alınganlık yapıp yapmadığınızı en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum... Ama dengeniz bozulacağına ayrılmak daha iyi sanki ya.