- 12 Ocak 2024
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi beyazpapatya119
Selam arkadaşlar, benim biraz ilişkim hakkında bazı düşüncelerim var.. 6 aylık ilişkim vardı, herşey iyi giderken benden ayrılmak istediğini söyle ve benden ayrıldı. 1 sene görüşmedik, o bir senenin içinde benden ayrıldıktan 3 ay sonra bir kadınla ilişkisi olmuş onu çok sevmiş ona resmen tapıyordu, telefondaki mesajlari ben sonradan gördüm... Bu kadin 5 evlilik geçirmiş 3 tane çocuğu olan bir bayan. Bense hiç evlenmemiş ve ondan genç bir bayanım. Kadın sonra bundan ayrılıyor anlaşamıyorlar bu baya aşk acısı çekiyor.. bir gün bir cafede otururken aynı cafeye giriyor ve benimle selamlaşıl yanıma oturuyor sohbet ediyoruz. Tabi benden sonda ilişki yaptığını bana anlatmıyor. O sırada ben hayatıma kimseyi almadım herşeyden soğumuştum kendimi kullanılmış atılmış gibi hissediyordum. Her neyse biz yeniden birlikte olmaya başladık, ilişkisini telefondaki mesajlardan öğrendim bana anlattı ...
Şimdi sürekli kendimi kadınla kıyaslıyorum benden daha mı güzel benim neyim eksikti, ona çok ilgi vermiş baya sevmiş. O şekil mesajları bana bile hiç yazmamıştı. Zoruma gidiyor. Bana evlilik teklifi etti kabul etmelimiyim? Sizce beni seviyor mu hata mı yaptı her insan hata yapa bilir sonuçta. Ama ben varken başkasıyla beraber oldu malesef ayrıda olsak beni terk eden kendisiydi sıkılmıştı benden...içimde tuhaf hisler var...
Şimdi sürekli kendimi kadınla kıyaslıyorum benden daha mı güzel benim neyim eksikti, ona çok ilgi vermiş baya sevmiş. O şekil mesajları bana bile hiç yazmamıştı. Zoruma gidiyor. Bana evlilik teklifi etti kabul etmelimiyim? Sizce beni seviyor mu hata mı yaptı her insan hata yapa bilir sonuçta. Ama ben varken başkasıyla beraber oldu malesef ayrıda olsak beni terk eden kendisiydi sıkılmıştı benden...içimde tuhaf hisler var...