- 6 Kasım 2017
- 26
- 98
- 3
- 30
- Konu Sahibi subjectflora
Ben 24-25 haftalik hamileyim fakat iki baba adayi var, bebegin kimden oldugunu bilmiyorum. Durum cok karisik. Ilk iliskim mayis 21 de oldu korunmadik ama iceri bosalma da olmadi. Haziranin basinda yani ilk haftasi regl olmam lazimdi fakat olup olmadigimi hatirlayamiyorum, buyuk ihtimalle olmamisim gibi geliyor. Ikinci iliski ise (diger kisiyle) 19 haziran tarihinde oldu fakat iliskiden en fazla 7 saat sonra ella kullandim. Temmuz ayinda ise hic regl olmadim sadece temmuz ortasi bi gun kan geldi. Hamilelikten suphelenmistim ama test almaya korktum zaten sonrasinda belirti de gormedim cok kilo verdim ve bulumia hastaligi gecirdgim icin daha once de 3 ay regl olmamistim, yine oyle bi durumdur diye de test almadim sonuc olarak gebeligimi iki hafta once adet olamiyorum diye gittigim kontrolde ogrendim. Cok zor durumdayim bu karisik durum icin sorularima siz de fikirlerinizi soylrr misiniz? Sizce mayista mi yoksa haziranda mi hamile kalmisimdir? Ella hapi ilk gun kullanimda 90 ustu etki gostermiyor mu? Ve bildigim kadariyla onceden olusan bi gebelik varsa ilac etki etmiyor zaten. Yardimci olur musunuz