• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karisik hamilelik

subjectflora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
26
98
3
30
Ben 24-25 haftalik hamileyim fakat iki baba adayi var, bebegin kimden oldugunu bilmiyorum. Durum cok karisik. Ilk iliskim mayis 21 de oldu korunmadik ama iceri bosalma da olmadi. Haziranin basinda yani ilk haftasi regl olmam lazimdi fakat olup olmadigimi hatirlayamiyorum, buyuk ihtimalle olmamisim gibi geliyor. Ikinci iliski ise (diger kisiyle) 19 haziran tarihinde oldu fakat iliskiden en fazla 7 saat sonra ella kullandim. Temmuz ayinda ise hic regl olmadim sadece temmuz ortasi bi gun kan geldi. Hamilelikten suphelenmistim ama test almaya korktum zaten sonrasinda belirti de gormedim cok kilo verdim ve bulumia hastaligi gecirdgim icin daha once de 3 ay regl olmamistim, yine oyle bi durumdur diye de test almadim sonuc olarak gebeligimi iki hafta once adet olamiyorum diye gittigim kontrolde ogrendim. Cok zor durumdayim bu karisik durum icin sorularima siz de fikirlerinizi soylrr misiniz? Sizce mayista mi yoksa haziranda mi hamile kalmisimdir? Ella hapi ilk gun kullanimda 90 ustu etki gostermiyor mu? Ve bildigim kadariyla onceden olusan bi gebelik varsa ilac etki etmiyor zaten. Yardimci olur musunuz

Bir jinekologta yorum yapabilirse cok sevinirim. Cunku gittigim 10 kadin dogum uzmanindan 8i gebelik haziranda gerceklesmis diyor fakat haziran basinda regl olduguma emin degilim, diger 2 si de mayis ayinda gerceklesmis olabilir ella onceden hamile kalinmasi durumunda etki etmemistir diyorlar.

Bir jinekologta yorum yapabilirse cok sevinirim. Cunku gittigim 10 kadin dogum uzmanindan 8i gebelik haziranda gerceklesmis diyor fakat haziran basinda regl olduguma emin degilim, diger 2 si de mayis ayinda gerceklesmis olabilir ella onceden hamile kalinmasi durumunda etki etmemistir diyorlar.
En basta bir bayanin yasayabilecegi en kotu seylerden biri ama cok eslilik hicbir zaman iyi birsey degil bunun sonuclarinida goruyoruz...
bu mayismi haziranmi oldu ile hic bir zaman sonuca ulasamazsin onu soyliyim her zaman icinde bir suphe kalacak,yapabilecegin en mantikli sey durust olup son beraberligini yaptigin kisiyle durustce konusup durumu anlatacaksin ve dna testi isteyeceksin bunu anlamanin %100 yolu bu

En basta bir bayanin yasayabilecegi en kotu seylerden biri ama cok eslilik hicbir zaman iyi birsey degil bunun sonuclarinida goruyoruz...
bu mayismi haziranmi oldu ile hic bir zaman sonuca ulasamazsin onu soyliyim her zaman icinde bir suphe kalacak,yapabilecegin en mantikli sey durust olup son beraberligini yaptigin kisiyle durustce konusup durumu anlatacaksin ve dna testi isteyeceksin bunu anlamanin %100 yolu bu

Evet kesinlikle cok kotu bi durum ama hayatimda ilk defa o donemde oyle bi durum oldu. Hazirandaki tek gecelik iliskiydi, olmamasi gerekiyordu su an inanilmaz pismanim zaten. Bununla birlikte tek gecelik iliskiden hamile kalma ihtimali de beni mahvediyor. Dna testini dusunuyorum evet ama onun icin sanirim mahkeme karari gerekiyormus

Inanin gunlerdir gitmedigim doktor kalmadi yuzde 90 haziran oldugunu dusunuyorum ama mayisin da ihtimali oldugunu soyleyenler oluyor az da olsa. Gebelik iki hafta gec olusmus olabilir diyorlar

Inanin gunlerdir gitmedigim doktor kalmadi yuzde 90 haziran oldugunu dusunuyorum ama mayisin da ihtimali oldugunu soyleyenler oluyor az da olsa. Gebelik iki hafta gec olusmus olabilir diyorlar
keske korunsaydiniz bunlarin olabilecegi akliniza gelmedimi yada ogrenir ogrenmez neden aldirmadiniz? kime sorarsan sor yüz doktorada sorsan 80 i haziran dese 20 si mayis der yani boyle bir yere varamazsin..mahkeme karari hamilesin diyemi gerekiyor? ozellerde iki kisinin istegiyle yapilabilir bence millet ekanlarda catir catir yapiyor ayni gun uc gun sonra sonuc cikiyo

eskudo eskudo Hazirandakinde korunduk yani ertesi gun hapi kullandim 7-8 saat sonra ama mayistakinde kullanmamistim. Dna icin taraflarin ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor peki

24 haftalıksa gebelik haziranda gerçekleşmiş. Ben de 24 şubat ta doğum yaptım gebeliğim mayıs sonu-haziran başı gerçekleşti diye düşünüyorum. O aradaki yumurtlama döneminde. Sizin ihtimaller içinde temmuz ayı çok uzak ihtimal, o zaman bebek nisan-mayıs arası doğar ve gebelik 18-19 haftalıktır. şu anki şartlar altında mart ortası doğum tarihi verilir ultrason kağıtlarına bakarsanız.
mayıs ayında hamile kalmış olsaydınız şu an 26-27 hafalık olur ve doğumunuzu şubat ortası-sonu olarak hesaplardınız. 8 jinekolog doğru hesaplama yapmış gibi. Zaten doktorlar bebeğin anne karnındaki gelişimine göre daha doğru sonuç verirler.

Bebeğin gelisimine göre net sonuç alamazsınız.Bebek anne karnında 1 2 hafta geriden gelebilir aynı şekilde ileri de.
Özet olarak bunu baz alamazsınız.Tek ve net çözümünüz Dna testi.
Amnio sıvısından da yapılabilir ya da anladığım kadarıyla yalnızsınız bu süreçte iki baba adayi da yanınızda değil. Doğumu bekleyin bu yüzden.Islem tehlikeli olabilir çünkü.
Keşke böyle çetrefilli işlere girmeseydiniz.Yargilamak istemiyorum tabiki.

Hap ne kadar yüzde 90 etki deseler de sonuçta etki etmeme ihtimali de var. Çok karışık ve zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Ama niyeyse benim kendi fikrimce 2. İlişkiniz den gibi. Çünkü ilkin de korunma yok ama içeri boşalma da olmamış küçük bir ihtimal hamile kalmanız. Temmuz ortasın da gelen az bir kanama yerleşme kanaması olabilir.

Ben 24-25 haftalik hamileyim fakat iki baba adayi var, bebegin kimden oldugunu bilmiyorum. Durum cok karisik. Ilk iliskim mayis 21 de oldu korunmadik ama iceri bosalma da olmadi. Haziranin basinda yani ilk haftasi regl olmam lazimdi fakat olup olmadigimi hatirlayamiyorum, buyuk ihtimalle olmamisim gibi geliyor. Ikinci iliski ise (diger kisiyle) 19 haziran tarihinde oldu fakat iliskiden en fazla 7 saat sonra ella kullandim. Temmuz ayinda ise hic regl olmadim sadece temmuz ortasi bi gun kan geldi. Hamilelikten suphelenmistim ama test almaya korktum zaten sonrasinda belirti de gormedim cok kilo verdim ve bulumia hastaligi gecirdgim icin daha once de 3 ay regl olmamistim, yine oyle bi durumdur diye de test almadim sonuc olarak gebeligimi iki hafta once adet olamiyorum diye gittigim kontrolde ogrendim. Cok zor durumdayim bu karisik durum icin sorularima siz de fikirlerinizi soylrr misiniz? Sizce mayista mi yoksa haziranda mi hamile kalmisimdir? Ella hapi ilk gun kullanimda 90 ustu etki gostermiyor mu? Ve bildigim kadariyla onceden olusan bi gebelik varsa ilac etki etmiyor zaten. Yardimci olur musunuz

Buyuk ihtimal hazirandaki iliskiden hamile kalmissin, temmuzda gordugun o lekelenmede ustune gormedir.
Dna testini dogum sonrasina ertelesen daha iyi olur, ben anne karninda cok onerilmedigini biliyorum.
Insallah yavrunun kaderi guzel olur, cok kolay ve guzel bi baslangicla dunyaya gelmiyor ne yazik ki.
Allah kolaylik versin

Ne saçma ya burada paylaşıp insanların tepkisini alacağınıza bi dna testi yaptırıp öğrenebilirsiniz.Ayrıca buradaki insanlar sizin kimden hamile kaldiginizi bilemez çok saçma bi soru siz bence bi psikiyatri servisine gözukun

Ahh olan olmuş bebeğe bakabilecek olmanız çok güzel bırakın herşeyi sağlıkla kucağınıza alın doğunca yaptırırsınız testi
Hiçbir korunma yöntemi %100değildir

hani senin geçirdiğin hastalıklardan daha sağlıklı insanların çocuğu olmuyor.resmen mucize bir bebek seninkisi.anlattıklarından hazirandaki ilişkin daha mantıklı geliyor.

İçeri boşalma olmadan hamile kalmak imkansız gibi bişey. Doktorlar da haziran demiş zaten.

Back