Karişik duygular

Yldzzzz50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
39
7
1
35
Merhaba herkese arkadaşlar daha önce de yazmıştım bu sayfaya vajinusmus için sorunun bi kısmını aştım sayılır fakat şöyle bi sorunumunda oldugunu fark ettim eşime karşı bi soğukluk bi güvensizlik var aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz ev arkadaşı gibi yani o işten geliyo yemek yiyo televizyon basında bende mutfak topluyorum bende tv izliyorum sonra gidip aynı yatakta iki yabancı gibi uyuyoruz lafa gelince evet çok seviyo beni sogumamista ama ben soğudum ve guvenmiyorumda iş yeri genç bayanlarla dolu sanki bende oda soğudu ve başkalarıyla görüşüp konusuyo gibi hissediyorum yardım edin paronayakmi davranıyorum??

Ne kadar süredir evlisiniz?
Vajinusmus un bir kısmını aştım demişsiniz... ???

Evliliğin temelinin sarsılmaması için cinsel birleşme olmazsa olmazlardandır...

Tam bir birleşme yaşayamadığınız işin sanırım arada biraz soğukluk var...

Umarım eşiniz size karşı anlayışlıdır...

10 ay oldu evleneli evet anlayışlı o konuda ama bilmiyorum o konudan mi yoksa gerçekten soğudum mu birbirimizden bilemiyorum

Evlilikle alakalı bir şey bu. Sizi sıkmamak incitmemek için çok yaklaşmıyordur. Anlayışlı demişsiniz çünkü. Bir de sürekli canım cicim olmuyor bazen bütün gece öyle TV bakıp yatıp uyunuyor. İşten yorgun gelince insanın mecali kalmıyor bazen. Siz ilk adımı atın. Beraber güzel bir film izleyin. Süslenin hadi gel dışarı çıkalım diyin. Benim eşim düşüncelidir ama odunluk yönü de vardır. Sen söyle yapayım der. Ben de isterim. Karı koca arasında ilk adım son adim ne bileyim çekingenlik olmaz. Umarım bu rahatsızlığı yenersiniz. Çok zor çünkü aynı ev içinde öyle yasamak. Gencsiniz kanınız kaynıyor. Evlilikte cinsellik çok önemli. Hem kadın hem erkek için. Tabi bu yorumum sizi rahatsız edecek davranışlarda bulunmadığı hallerde geçerlidir.

Korkuyorum onu kaybetmekten kıskanıyorum birazda fazla bu da güvensizlik yaratıyo sanırım

Korkuyorum onu kaybetmekten kıskanıyorum birazda fazla bu da güvensizlik yaratıyo sanırım
Vajinismus olmanız cilvelesmenize engel değildir. Yakınlaşmaya çalışın gülün dışarı çıkıp eglenin havalar güzelleşti. Yakinlasin uzak durmayın. O sizden ışık bekliyordur.

Vajinismus olmanız cilvelesmenize engel değildir. Yakınlaşmaya çalışın gülün dışarı çıkıp eglenin havalar güzelleşti. Yakinlasin uzak durmayın. O sizden ışık bekliyordur.

Içimden gelmiyo bu bazen o yapsın istiyorum vajinismusu aştım sayılır ilişki oldu ama kanama oldumu olmadimi anlayamadım kırmızı iç çamaşırı giymiştim bide ben vemcaine sprey kullandım spreyin ucunu ictarafa dogru soktum sıktım uyuştu sonra birleşme oldu bana zarar verir mi o sprey içeriye sıktım cunku

Aslinda bu vajinismus biraz da esinle iletisimle alakali sanirim sizde oyle bir problem var ve vajinismus bundan dolayida asilamiyor yani ne bileyim evliligin ilk baslarindan boyle olmasi ilginc..her zaman esinden bekleme sohbet ac biraz yakin davram illaki iliski anlaminda dehil saril surekli op falan bu sekilde yakinlasin

Be

Kusura bakmayın bu konuda bilgim yok doktorunuza sormak en sagliklisi olacaktır. Bu beklenti durumu bizde de var farkında olmadan bir kez isteksiz davranmisim. Eşim de bunu öne sürüyor sen istemeden ben yanasamiyorum diyor. ben de hafifçe ayağını gidiklarim anlarsa anlıyor beni sıkmamak için talebi benden bekliyor anlayacağınız

Benimde yoluna girer inşallah evliliğim bu şekilde ikimizde soğuyoruz yoksa

Benimde yoluna girer inşallah evliliğim bu şekilde ikimizde soğuyoruz yoksa
İnşallah yoluna girer. En önemli şey kafanızın rahat olması. Bir de evliliginiz yeni birbirine alışma süreci de var işin içinde

artık evlisiniz yahu neden karşı taraftan bekliyosunuz ki. ay bunu hiççç anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…