• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık durum.

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Bişey soracaktım hanımlar.
Şimdi Whatsap, mesajda falan emoji bölümüne giriyoruz ya hani oradan son kullanılan veya sık kullanılan emojiler vardır hani. Ya orada kullanılmayan bir emoji çıkarım?? 🤔
Şirket telefonu var 2. Telefonum arama dahil yapılamayan sadece whatsaptan müşteriyle iletişime geçmem için ve sadece ben kullanmıyorum telefonu. Bi müşteriye teşekkür anlamında🙏 bu emijiyi koymak istedim ya son kullanılan emoji kalp, göz kırpan, öpücük emoji iki sevgili emoji var 🤔🤔🤨🤨 Asla müşteriye öyle bişey yollayamam nasıl oluyor anlamıyorum yöneticim bakarsa disiplinli nasıl açıklama yapılır. Nasıl oldu anlamadım yada sorun edilmezmi böyle şeyler. Stres yaptım sanırım

Şimdi sizin konuyu okuyunca baktım. Sık kullandığım emojiler var ama hiç kullanmadıklarımda var mesela 💩🤭✌🏻🦄😥

Problem yaratacağını sanmıyorum gören kişinin. Ayrıca yaratırsa ağır sorunları vardır bence.

Şimdi baktım benim sık kullanılanlarda domates ve brokoli bile var, kullandığımı hiç hatırlamıyorum. Son kullandığım emojiler ilk beşte bile değil. Demek ki alakası yok. Hadi onu bir kenara bırakalım da, hangi yönetici tutup whatapp'taki sık kullanılan emojilere bakıp, çalışana bunun hesabını sorabilir? Böyle manyaklar var mı? Yoksa azıcık paranoyak mısınız? Hadi bunun hesabını soracak kadar acayip insanlarla çalışıyorsunuz diyelim, kiminle ne konuştuğunuzun zaten kaydı var. Biraz zorlama bir endişe olmuş bu bence.

Şimdi baktım benim sık kullanılanlarda domates ve brokoli bile var, kullandığımı hiç hatırlamıyorum. Son kullandığım emojiler ilk beşte bile değil. Demek ki alakası yok. Hadi onu bir kenara bırakalım da, hangi yönetici tutup whatapp'taki sık kullanılan emojilere bakıp, çalışana bunun hesabını sorabilir? Böyle manyaklar var mı? Yoksa azıcık paranoyak mısınız? Hadi bunun hesabını soracak kadar acayip insanlarla çalışıyorsunuz diyelim, kiminle ne konuştuğunuzun zaten kaydı var. Biraz zorlama bir endişe olmuş bu bence.
Whatsup araması varmı bakıyor bazen kendi bilgisayarına bağlıyor gelen mesaj onada gelsin yazdığım cevap görünsün diye 😦😦

Şimdi sizin konuyu okuyunca baktım. Sık kullandığım emojiler var ama hiç kullanmadıklarımda var mesela 💩🤭✌🏻🦄😥

Problem yaratacağını sanmıyorum gören kişinin. Ayrıca yaratırsa ağır sorunları vardır bence.
Benim telefondan bebek kalp falan var içim rahat etti biraz

Whatsup araması varmı bakıyor bazen kendi bilgisayarına bağlıyor gelen mesaj onada gelsin yazdığım cevap görünsün diye 😦😦
Mesajları kontrol etmesi farklı bir durum da, bir insanın mesajlardaki emojileri değil, sık kullanılan listesindekileri kontrol etmesi için ruh hastası olması lazım cidden.

Sık kullandiginiz degil en son kullandiginiz emojiler gozukur orda. Hic kullanmadiginiz emojiler asla gozukmez.
yanlişikla bi emojiye basarsiniz mesela pat son kullanilan emojiye duser.

Sık kullandiginiz degil en son kullandiginiz emojiler gozukur orda. Hic kullanmadiginiz emojiler asla gozukmez.
yanlişikla bi emojiye basarsiniz mesela pat son kullanilan emojiye duser.
Ama işte hiç kullanmadığım 🥰 bu var mesela hangi müşteriye atılır böyle emoji der diye stres yaptım

Ama işte hiç kullanmadığım 🥰 bu var mesela hangi müşteriye atılır böyle emoji der diye stres yaptım
Mutlaka daha once yanlisikla da olsa basmissiniz o emojiye, illa gondermenize gerek yok.
uygun gordugunuz, son kullanilanlarda gozukunce sorun yaratmayacak emojilere tek tek tiklayin son kullanilan emojiler bastan yenilenene kadar

sık kullanılan değil son kullanılan emojiler onlar.ben emoji ararken ya da emojilere bakarken sürekli kazayla dokunduğumdan saçma sapan emojilerle dolu son kullanılan emojiler listem.

Back
X