2 senedir devlete bakildim klomen catlatma ignesi falan yapmisti doktor ama hic pko oldugumu soylemedi... sonra virusten dolayi bi kac ay ara vermistim 3-4 ay once ozele basladim hormon tahlillerim hepsi yapildi pko oldugumu soyledi 2 ay once femaraya catlatma ignesi zamaninda yumurta takibi yapti o ay tutmadi sonra hsg cektirdigim ay bu ay kendi haline birakalim dedi,, benim bildigim ilk daha ben farkina varmadan yaşayip yaşamadigimi bilmiyorum kimyasal gebelik gecirdim iste bu ayda ondan yine ilac veremem adet olursan 3.günu gel dedi bende ozamana kadar beklemek istemedim bi devlete gidim yumurtam buyup buymedigini ogrenim dedim iste ondan 16.günu gittim yumurtan yok dedi 4 sene olmus olacagi icin infertilite olan hastanelere yonlendirdi bakmama sebebi normal.. iste suan takip edildim doktor ozel hastanede oda ilac vermedigi icin adet zamani gel dedi bende ekstradan muayene ucreti vermek istemedigim icin devlete ovulasyon takibi yapim dedim ama malesef iste yumurtan yok dedi.. bende merak ediyorum acaba 12-13 günlerimde yumurtam catlamis olabilirmi 16.günundede karnindan muayenede belli olmamasi ihtimali olabilirmi diye bi yandan kendimi umitlendiriyorup bi yandan kendini kandirma doktor yumurta yok dedi diye

şu gec yumurtlama işi nasil oluyo mesela 16.günümde yumurta yoktu onda sonra yeni yeni buyumeye başlama ihtimali olabilirmi yoksa o gec yumurtlama dedikleri adet bitiminden cok yavas buyudugu icinmi oluyo yoksa ozamanlari yumurta olmayip 1-2 hafta sonrami oluşuyo gec yumurtlama denilen şey biliyomusun ?