• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karından yapilan ultrasonla yumurta catladigi belli olurmu ?

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Selamm kizlar... Acaba karindan yapilan ultrasonla doktorlar yumurta catladigini anliyomu yoksa sadece vajinal ultrasondami belli oluyo catladigi ? Bugun 16.günüm doktora gittim karindan muayene edip bu ay yumurtamin olmadigini soyledi acaba 2-3 gun oncesinden catlamis olma ihtimali olup ultrasonda fark edememiş olabilirmi varmi bilen ?

Selamm kizlar... Acaba karindan yapilan ultrasonla doktorlar yumurta catladigini anliyomu yoksa sadece vajinal ultrasondami belli oluyo catladigi ? Bugun 16.günüm doktora gittim karindan muayene edip bu ay yumurtamin olmadigini soyledi acaba 2-3 gun oncesinden catlamis olma ihtimali olup ultrasonda fark edememiş olabilirmi varmi bilen ?
Merhaba..Ultrasonda görülüyor ...Bir keresinde Doktorum bana ultrasondan kontrol ederken söylemişti yumurtlama günüm olduğunu.👍Tabiki sizin daha erkende yumurtanız çatlamış olabilir.

Merhaba..Ultrasonda görülüyor ...Bir keresinde Doktorum bana ultrasondan kontrol ederken söylemişti yumurtlama günüm olduğunu.👍Tabiki sizin daha erkende yumurtanız çatlamış olabilir.
Cevabin icin saoll... benim merak ettigim yumurtlama degil onu anliyolarda ben acaba catlayan bi yumurta 2-3 gun sonrasinda belli olurmu hala kac gun oncesinden catlamis bi yumurta var oldugunu yoksa hani acaba belki döllenme ihtimali varmi,, malum mesela yumurtanin dollenip dollenmedigini bilemiyolar gozukmuyo ya oyle bir ihtimal olabilirmi acaba..

Back
X