ben daha hamile oldugumu daha ogrenmeden karnim sisti,gaz sorunu oldu ama hamilelige yormamistim.Hamileligimin ilk aylarinda bile kucuk bir gobegim vardi bu yuzden :)Allah gonlunuze gore versin.
ilaç kullanma hamile olabilirsin belki bendede olmuştu çünkü bide göğüsler en çok ordan anladım ben taş gibi oldular büyüdüler ve hassaslaştılar.
offf bendede ayni sorun var. bugun 34. gunum son adetimden beri hala adet olmadim. 2 tane idrar testi yaptim 2-3 gun ara ile ikiside negatif.. pazartesi kan testi yaptiricam..
idrar testleri %100 dogru sonuc vermeyebilir.Bence doktora danışmanız en dogrusu.
sizdede mi var gaz sikayeti?
cnm bence bi tane daha yap bu arada ilk gebeliğim dediğin dünyya getirdin değil mi?kızlar bana yardım edin benim normalde adetim 13 gün sürüyor 7inci günden sonra leke şeklinde devam ediyor 10.gün yumurtlama günümmüş ogünde birliktelik oldu ben hemen kalkıp tuvalete gittim aksın diye ogünden sonra adetim bıçak gibi kesildi göğsüm şişti belime ve kasıklarıma ağrılar saplandı en çokta belim yürütmüyor karnımdada felaket gaz var yarın adet olmam gerekiyor bugün bi test aldım içim içimi yiyor hamilemiyim ki bana bişeyler söyleyin ne olur testi yapacam ama negatif çıkıpta ya hamilelik varsa yinede ilk gebeliğimde kanda negatif çıkmıştı ama hamileymişim gerçi adetime 10 gün kala yaptırmıştım ama :)korkuyorum hazır değilim rabbim şuan gerçekten isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Son adet tarihim 06/10/11 idi ve bugün ayın 17'si 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif geçtiğimiz 2 gn göğüslerim şişti sızladıkça sızladı bugün duruldu çok şükür.kasık ağrım çok iğne batması gibi ani hareketlerde yoğun ve belimin ortasından kalçadan bacaklarımın üst kızmına kadar ağrı.bekliyorum birkaçgün geçsin die kan testi yaptırmadım.geç döllenme olabilir mi oluyorsa ne zaman belli olur.akıl verin kızlar.
kızlar testi yaptım 2.çizgi dik değil yan şekilde ve üstelik eğri çıktı ne şimdi bu gerçi adetimden önce yaptım ama off off stres bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?