- 15 Temmuz 2016
- 8.044
- 13.444
- Konu Sahibi Chickennova
Umarım platforma benim gibi sorun yaşayan olmuştur. İnşallah cevap gelir.
Geçen cuma günü felaket bir ağrılı karın ağrısı, mide bulantısı ile acile gittim.
Karnıma enfeksiyonlu sıvı dolmuş.
Kadın doguma yönlendirildim. Kist patladı dendi.
Su rektumla rahim arasına dolmuştu ile çok zorluklar yaşadım. Crp biraz yükselmişti.
Desefin igne azitro verildi.
Kontrol’e çağrıldım.
Tekrar desefin azitro.
Bugun gittim. (Fakat suyun azaldığını bende anladım. Daha rahatım)
Rahim ve yumurtalıkların alıcam dedi doktor, bende neden alıyorsunuz. Sorunu tüp yapıyorsa tüpü alırsınız dedim.
Ben açar bakarım gerek görürsem alırım görmezsem almam dedi. ( benim ameliyat maceralarımı bilen üyeler vardır, zor geçer kadın hastalıkları ile ilgili bi çok ameliyat oldum.)
Koştur koştur kendi doktoruma gittim.
Rahim ve yumurtalıklar da sorun olmadığı neden alacak ki, rahim ve yumurtalığını almam 1 saatimi alır ama sorun yok ki dedi. Crp düştü.
Bağırsaklarda yapar bu sorunu kolonoskopi çektir ca’larına baktır, gastroentoloji doktoruna dedi. Pazartesi gidip baktırıcam.
Karnımda biraz hala su var, midem bulanıyor.
Geçen cuma günü felaket bir ağrılı karın ağrısı, mide bulantısı ile acile gittim.
Karnıma enfeksiyonlu sıvı dolmuş.
Kadın doguma yönlendirildim. Kist patladı dendi.
Su rektumla rahim arasına dolmuştu ile çok zorluklar yaşadım. Crp biraz yükselmişti.
Desefin igne azitro verildi.
Kontrol’e çağrıldım.
Tekrar desefin azitro.
Bugun gittim. (Fakat suyun azaldığını bende anladım. Daha rahatım)
Rahim ve yumurtalıkların alıcam dedi doktor, bende neden alıyorsunuz. Sorunu tüp yapıyorsa tüpü alırsınız dedim.
Ben açar bakarım gerek görürsem alırım görmezsem almam dedi. ( benim ameliyat maceralarımı bilen üyeler vardır, zor geçer kadın hastalıkları ile ilgili bi çok ameliyat oldum.)
Koştur koştur kendi doktoruma gittim.
Rahim ve yumurtalıklar da sorun olmadığı neden alacak ki, rahim ve yumurtalığını almam 1 saatimi alır ama sorun yok ki dedi. Crp düştü.
Bağırsaklarda yapar bu sorunu kolonoskopi çektir ca’larına baktır, gastroentoloji doktoruna dedi. Pazartesi gidip baktırıcam.
Karnımda biraz hala su var, midem bulanıyor.