kızlar son bi kaç haftadır karnımda (genelde göbeğimin sol biraz üst tarafında ama bazen sağ da oluyor) çekilme gibi bişey oluyor :26: sanki iğne batar gibi ya da orada çekilme olur gibi değişik bişey anlatamıyorum. kısa süreli bişey.. sizce ne olabilir ki ?
kızlar son bi kaç haftadır karnımda (genelde göbeğimin sol biraz üst tarafında ama bazen sağ da oluyor) çekilme gibi bişey oluyor :26: Sanki iğne batar gibi ya da orada çekilme olur gibi değişik bişey anlatamıyorum. Kısa süreli bişey.. Sizce ne olabilir ki ?
bende üşütüyorum sanıorum ama bilmiyorum birde dün kahverengi akıntım oldu karnımda ki batmalar da bazen dayanılmaz oluyor ama dakikalık gbi geçiyor sonra bize yardımcı olcak yokmu:????:))))))
bende üşütüyorum sanıorum ama bilmiyorum birde dün kahverengi akıntım oldu karnımda ki batmalar da bazen dayanılmaz oluyor ama dakikalık gbi geçiyor sonra bize yardımcı olcak yokmu:????:))))))
önceleri bende üşütme diye düşündüm ama kaç haftadır hergün oluyoo canım :26: zaten adetimde düzensiz onla alakalı mı acaba diye düşünüyorum ? yok mu bu konuda bilgisi olan ?
önceleri bende üşütme diye düşündüm ama kaç haftadır hergün oluyoo canım :26: Zaten adetimde düzensiz onla alakalı mı acaba diye düşünüyorum ? Yok mu bu konuda bilgisi olan ?
yok benm adet zamanım değil daha kahverengi akıntıyıda dün gördüm
batmalar ise ne zamandır var yeni değil yani bir kaç haftadır oluyo du ben üşütüyorum karnımı heralde diye düşünmüştüm..
yok benm adet zamanım değil daha kahverengi akıntıyıda dün gördüm
batmalar ise ne zamandır var yeni değil yani bir kaç haftadır oluyo du ben üşütüyorum karnımı heralde diye düşünmüştüm..