Bende aynı durumdayım polikistik over var bende ondan mı acaba diyorum 6 gün rahat ağrı çektim aynı dediğiniz şekilde hatta diyordum midem desem değil karnımın ortasında sanki ağrı bugün geçti lekede geliyor du oda durdu pko olduğum için ihtimal veremiyorum test de yapamadım cesaret edipBenim 3 gündür devam eden ve kronik hale gelen bir gastrit sorunum var. Diğer zamanlardan farklı olarak bu kez karın bölgem komple ara ara sancılanırken şu an sol tarafta zonklama haline geçti. Bir de vajinal mantar enfeksiyonum hafiflese de devam ediyor. Acaba bu şekilde doktora gidip sorunu öğrenen var mı? Hamilelik olup olmadığjnı bilmediğim için ilaç kullanamıyorum cumartesi gününe kadar. Hamilelik belirtisi olabilir mi?
Ben şimdi ovülasyon testiyle belli oluyor bazılarında hamilelik diye onu yaptım. Çünkü gebelik testi yok. Tam Koyu çıkmadı ama adete kadar koyulaşır mı bilmiyorum. Aslında o kadar yumurtlama sancısı yaşıyoruz. Biliyoruz artık kendimizi. Öyle de değil. Zaten yumurtanın 3 parmak üstünde.Bende aynı durumdayım polikistik over var bende ondan mı acaba diyorum 6 gün rahat ağrı çektim aynı dediğiniz şekilde hatta diyordum midem desem değil karnımın ortasında sanki ağrı bugün geçti lekede geliyor du oda durdu pko olduğum için ihtimal veremiyorum test de yapamadım cesaret edip
Adetim 2 ekim gözüküyor. Tam yumurta değil 3 parmak üstünde. Tüm gün karnımda gerilme şişkinlik vardı şimdi yerleşti sol tarafa. Acilde kadın hastalıkları doktoru varmış. Sanırım ona gidicem.Bende de sol yumurtalıkta ağrı var ama yumurtlama dönemindeyim sanırım o yüzden.
Sizin adetinize ne kadar kaldı? Test yapsanız çıkmaz mı gebelik varsa? Bir de parol gebelikte de kullanılabilir, ağrı çok dayanilmazsa içebilirsiniz.
Geçmiş olsun, gidin bence de. En azından içiniz rahat eder. Gebelik şüpheniz olduğu için ilaç alamadığınızi da söyleyin test de yaparlar. Ovulasyon testiniz sanki gebelik var gösteriyor ama hayırlısı. Umarım gebeliktendir.Adetim 2 ekim gözüküyor. Tam yumurta değil 3 parmak üstünde. Tüm gün karnımda gerilme şişkinlik vardı şimdi yerleşti sol tarafa. Acilde kadın hastalıkları doktoru varmış. Sanırım ona gidicem.
Adetlerin düzenli mi canım çok koyu çıkmış yumurtlama dönemini geçmişmiydin az önce burda birisi ilk ovu testi yapmış koyu çıkmıştı sonra gebelik testi yaptı pozitif di o adet olmuş ama üstüne görme olmuş onda yumurtlama gününü biliyorsan bi gebelik tahlili yap bence benim elimde hiç test yok şuan aşırı da umutsuzumBen şimdi ovülasyon testiyle belli oluyor bazılarında hamilelik diye onu yaptım. Çünkü gebelik testi yok. Tam Koyu çıkmadı ama adete kadar koyulaşır mı bilmiyorum. Aslında o kadar yumurtlama sancısı yaşıyoruz. Biliyoruz artık kendimizi. Öyle de değil. Zaten yumurtanın 3 parmak üstünde.
Kimse bana burda şimdiye kadar sanki gebelik var dememişti. Böyle bir mesaj almak bile güzelmişGeçmiş olsun, gidin bence de. En azından içiniz rahat eder. Gebelik şüpheniz olduğu için ilaç alamadığınızi da söyleyin test de yaparlar. Ovulasyon testiniz sanki gebelik var gösteriyor ama hayırlısı. Umarım gebeliktendir.
Ovülasyonun 11. Günündeyim. Cumartesi regl olmam gerekiyor. Şu an ovülasyonda tam koyu olmasa da hamile çıkanların başlıklarında geziyorum deli gibiAdetlerin düzenli mi canım çok koyu çıkmış yumurtlama dönemini geçmişmiydin az önce burda birisi ilk ovu testi yapmış koyu çıkmıştı sonra gebelik testi yaptı pozitif di o adet olmuş ama üstüne görme olmuş onda yumurtlama gününü biliyorsan bi gebelik tahlili yap bence benim elimde hiç test yok şuan aşırı da umutsuzum
Adete yakın bu kadar koyu olması gebeliği düşündürüyor açıkçası. Ama boşuna umut vermek de istemem. Siz ya test yapın ya da direkt kanda baktırın ki kanda daha kesin sonuç alırsınız.Kimse bana burda şimdiye kadar sanki gebelik var dememişti. Böyle bir mesaj almak bile güzelmişdoğru ya da değil ama olsun
Ovulasyonun 12.günü sabah idrarında silik de olsa çıkıyor bu arada haberiniz olsun.Ovülasyonun 11. Günündeyim. Cumartesi regl olmam gerekiyor. Şu an ovülasyonda tam koyu olmasa da hamile çıkanların başlıklarında geziyorum deli gibibende de hamilelik testi yok da acile gidersem anca kan testi yaptırabilirim
O zaman istersen bekle canım kendine stres yaptırma adetin geçerse git böyle de kötü oluyor çünki insanOvülasyonun 11. Günündeyim. Cumartesi regl olmam gerekiyor. Şu an ovülasyonda tam koyu olmasa da hamile çıkanların başlıklarında geziyorum deli gibibende de hamilelik testi yok da acile gidersem anca kan testi yaptırabilirim
Son 2 ovülasyon testim kaldı. Sanırım ilk kez heycanlandım bu teste. Çünkü başka aylar yine adete 4-5 gün varken yaptığımda çok silik çıkıyodu ve değilim diye tribe giriyodum. Haklıydım da :) ama şimdi inşallah Allah’ım ya. Çok yıpratıcı bir süreçOvulasyonun 12.günü sabah idrarında silik de olsa çıkıyor bu arada haberiniz olsun.
Senin ne zaman adetin? Ben de test yapmayı hiç sevmiyorum. O hüsran falan yetti yaniBende aynı durumdayım polikistik over var bende ondan mı acaba diyorum 6 gün rahat ağrı çektim aynı dediğiniz şekilde hatta diyordum midem desem değil karnımın ortasında sanki ağrı bugün geçti lekede geliyor du oda durdu pko olduğum için ihtimal veremiyorum test de yapamadım cesaret edip
Hastaneye gidecek misiniz? Gitmeyecekseniz yakınlarda nöbetçi eczane varsa test alın, sabah yaparsınız. Yıpratıcı demeyin, heyecanlı bir süreç. İnşallah hamilesinizdir.Son 2 ovülasyon testim kaldı. Sanırım ilk kez heycanlandım bu teste. Çünkü başka aylar yine adete 4-5 gün varken yaptığımda çok silik çıkıyodu ve değilim diye tribe giriyodum. Haklıydım da :) ama şimdi inşallah Allah’ım ya. Çok yıpratıcı bir süreç
Canım ben pkoluyum yumurta çatlatma tedavisi gördüm düzene girmişti geri bozuldu 40. Günde geldi geçen ay bu ay 46 gün oldu kilo aldım ben ondan oldu diye test yapmıyorum doktoraya gidecem direk ağrım oldu 1 haftaya yakın geldi gelecek diye bekledim leke geldi temizlendi sonra dün yine geldi bugün yine temizlendi göğüslerime dokunamıyorum hormon seviyelerim bozuldu yine galiba benim kilodanSenin ne zaman adetin? Ben de test yapmayı hiç sevmiyorum. O hüsran falan yetti yani
İnşallah siz de hamilesinizdir. ❤Canım ben pkoluyum yumurta çatlatma tedavisi gördüm düzene girmişti geri bozuldu 40. Günde geldi geçen ay bu ay 46 gün oldu kilo aldım ben ondan oldu diye test yapmıyorum doktoraya gidecem direk ağrım oldu 1 haftaya yakın geldi gelecek diye bekledim leke geldi temizlendi sonra dün yine geldi bugün yine temizlendi göğüslerime dokunamıyorum hormon seviyelerim bozuldu yine galiba benim kilodan
Ben de pkoyum. Bugün döngünün 34. Günü benim de. Gelen lekeler umarım güzel bişeyin habercisidirCanım ben pkoluyum yumurta çatlatma tedavisi gördüm düzene girmişti geri bozuldu 40. Günde geldi geçen ay bu ay 46 gün oldu kilo aldım ben ondan oldu diye test yapmıyorum doktoraya gidecem direk ağrım oldu 1 haftaya yakın geldi gelecek diye bekledim leke geldi temizlendi sonra dün yine geldi bugün yine temizlendi göğüslerime dokunamıyorum hormon seviyelerim bozuldu yine galiba benim kilodan
Gidicez şimdi hastaneye. En azından gastrit ve mantar sorunu için tedavime başlarım napim.Hastaneye gidecek misiniz? Gitmeyecekseniz yakınlarda nöbetçi eczane varsa test alın, sabah yaparsınız. Yıpratıcı demeyin, heyecanlı bir süreç. İnşallah hamilesinizdir.
Gebelik testi yaptırın ama mutlaka. Ona göre başlarsınız ilaçlara.Gidicez şimdi hastaneye. En azından gastrit ve mantar sorunu için tedavime başlarım napim.