Karıncalarla başımız dertte yardım lütfen!!!!

Hamam böceği içinde mi aynı ilacı kullanmıştınız? Benim evimde de görüyorum bazen küçük küçük, ilaçlıyorum ama tam olarak gitmiyor bazen çıkıyor karşımıza

evet canım hamam böceği için kullanmıştım zaten benimde başta öyleydi ama 1 sonraki sene aman allahımmmmm yazın yoklar kışın varlar kafayı yiyodum gecenin bir yarısı mutfak doluuuuu sende gecenin bir yarısı 3de 4te falan gir mutfağa gözle bakalım ne kadarlar jeli kullan derim bak bunlar görünmeyen yerlere yumurtalarını bırakıyolar şimdide yavru görüyorum heryerde ama ölü tabi onlarda yeni doğmuş büyük hiç kalmadı şükür artık yoklar sadece bıraktıkları yumurtalardan çıkan yavrularda sıra dikkatli ol vallahi hemen şimdi al kullan derim sonra kafayı yiyosun spreyleride var ayrıca ben onu kullanmadım daha duruyo evde jel etkili sıkıntılı ama gebersin hepsi nefret etmiştim hala bile rüyama giriyor pislik hayvanlar fiyatıda 15 tl flndır en fazla spreyde 7 tl falan cnm

Çok teşekkür ederim. Çok sinir bozucu bir durum sizin dediğiniz gibi geceleri çıkıyorlar pis böcekler
Bunu da bir deneyeyim havalar ısındıkça daha çok görünüyorlar bizde de

Çok teşekkür ederim. Çok sinir bozucu bir durum sizin dediğiniz gibi geceleri çıkıyorlar pis böcekler
Bunu da bir deneyeyim havalar ısındıkça daha çok görünüyorlar bizde de

bizim apartmandan geliyor cnm ya hertaraf delik deşik kalorifer böceği mutfak böcği fln diyolar ama bildiğin hamam böcği işte yazın hava ısınınca yazın hiç yoktu dışarı sıcağa kaçıyolar heralde yazın bizim ev serin olur ama kışın sıcak olunca hepsi bizdeydi yan dairedede var aynı sorun ama onda çok yokmuş yada gece görmüyor bilmiyorum yada hepsi bize uyuzluğuna geliyodu

Bende karınca çöktü bende aynı dertten muzdariptim bugün bı komşum boşuna ugrasiyon evi sil sonra karbonat dök bidaha gelmezler dedi hemen supurup sildim karbonat koydum işe yaradı annemin evindede vardı oda dökmüş ise yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…