Mutfak Püf Noktaları karıncalardan kurtulamıyorum yardım lütfen!

laline

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
28
3
mutfak dahil evin heryerini işgal ettiler ne yaptıysamda yok edemedim.çamasırsuyu,limon,bebe pudrası ,karınca ilaclarının bırcogu
genede salondan baslayıp mutfaga kadar yol yapıyorlar.Artık abarttılar koltukların üzerini kaplıyorlar laelaelaelaelae

canım eczaneden borik asit al ve şekerle karıştır çıkan yerlere buzdolabı altlarına oraya buraya koy... çıkan yerleri tespit et silikonla kapat.. yöneticiyle konuşun apartmanı ilaçlatın.. ben bunları yaptım kurtuldum.. aman evde bebeğin yada çocuğun varsa borik asite dikkat et.. eczacılarda hazırlarlar haberin olsun..

Karincalarla yasmaya alismak en dogru cozum. Benim yapmadigim sey kalmadi ama onlar buyuk bir israrla beni terketmediler. Sohbet bile ettim,delikafadulden bakin burasi benim yasam alanim ve siz yasam alanimi isgal ediyorsunuz,lmaz: basiniza geleceklerden ben sorumlu degilim dedim ama sonra ne mi oldu onlar tum konseyi topladilar, ucma kabiliyeti olan diger akrabalari ile beraber bir sabah evimi bastilar. sonuc mu, sonuc onlari ac biraktim. artik evde yiyebilecekleri hic birsey yok.-tatlicadiarzu-

ay çok güldüm mesajınıza.. süpermiş :) sevindim kurtulduğunuza.. aklıma bir anım geldi..

aynı sokakta oturduğumuz bir arkadaşım evde gördüğü karınca ve kalorifer böceklerine hiç kıyamazdı.. annesi gördüğü yerde öldürürdü.. arkadaşım ise gözlerimin önünde çay tabağında onlara peynir (!) verirdi.. 'delisin sen' derdim.. 'onlarda canlı, ALlah yaratmış kıyamam' derdi..
sonuç ne oldu biliyormusunuz..???
arkadaşımın oturduğu apartmanı karıncalar ve böcekler sardı... sokak merdivenlerinde yürüyorlardı artık.. tüm komşular şikayet etti.. sonrada tüm apartman komşular arasında para toplanarak ilaçlandı.. tabi ki böceklere ve karıncalara peynir ve yiyecek vermek tamamen yasaklandı :) sonrada bazı kavgalar yüzünden taşınmaları gerekti..

karıncalara yuvanın yada çıkdıgı yere limonu kesip koyun o kokuya gelmiyolar

ahh o sorun bizdede yol yapıyorlar mutfağa doğru hep karınca tozu diye birşey almıştım aktardan pek faydası olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…