arkadaşlar ben de 3 hafta uğraştım limonlar,tuzlar,karınca ilaçları,naftalinlerr.. ama nafile hiç faydası olmadı onları koyduğum yerden geçmeyip başka yerden dolaşıyolar oturma odasında parkenin altından çıkıyorlar takip ettim bir saaten son (başka çarem kalmadı) çıktıklatı deliklerin çevresine domestos koydum 3 güne kalmadan kayboldu hepsi..Alt komşuya inmişler :)
benım evde de vardı karınca takı bebek pudrasının işe yaradıgını duyana denk..
BEBEK PUDRASINI karıncaların cıktıgı yerlere dogru serpın ve sonucu gozlemleyın.
bendekı karıncalar bebek pudrasından sonra kayboldular.
detan maxı günlerdir kurtulamadığım karıncaları 12 saatte temizledi. hiçbirşeyle uğraşmayın alın sıkın. yeni çıkan spreyli olandan. köşeler sıktım ve kurtuldum heryeri sarmışlardı
karıncanmı var derdin varboshayallersmile
kes yarım limonu,üzerine şekerde serp azcıkcokacimcoookkoy gezindiği yere,yada yuvalarına yakın,aşiretçe toplansınlar üstüne,sende o anda büyük bi profosyenellikle o limonu bi poşete koyup(öldürmelmaz:)ağızını bağla ve dışarı çık..sonra sal çayıra mevlam kayıra...sen mutlu onlar mutlu lmaz::dance:
Benim evimde 3. katta ve karınca deryası o kadar çok varki anlatamam. Bitmek bilmedi ben de ne yapacağımı bilemiyorum.
daha önceki arkadaşlarda yazmış zirai ilaç satan veya varsa eczanelerden "PİRE TOZU" alın. pudra gibi sarımtrak bir toz ağzınızı bir bez ile örterek (çok tozuyor çünkü) karıncaların geldiği yerlere hatta gelmesi muhtemel olan veya yol yaptığı kapı kenarları köşelere dolap altlarına köşelere dökün. bir kısmı maalesef ölüyor ama en azından kokusuna gelmiyorlar ve yavaş yavaş kayboluyor. 10 senedir kullanırım kesin çözümdür. karıncalar şu anki evimde çıkmıyorlar ama yinede yaz başında dediğim bölgelere bu tozu dökerim yaz sonuda temizlerim.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?