karıncalar

arkadaşlar ben de 3 hafta uğraştım limonlar,tuzlar,karınca ilaçları,naftalinlerr.. ama nafile hiç faydası olmadı onları koyduğum yerden geçmeyip başka yerden dolaşıyolar oturma odasında parkenin altından çıkıyorlar takip ettim bir saat :D en son (başka çarem kalmadı) çıktıklatı deliklerin çevresine domestos koydum 3 güne kalmadan kayboldu hepsi..Alt komşuya inmişler :)

alt komsuya mı ınmısleer kaydirigubbakcemile3 aynen arkadasım lımonu koydum tarcın dedıler tarcın koydum. nafılee en sonunda pıre tozunu kullndım hemen kactılrr...kötükedihüsokötükedihüso

benım evde de vardı karınca takı bebek pudrasının işe yaradıgını duyana denk..
BEBEK PUDRASINI karıncaların cıktıgı yerlere dogru serpın ve sonucu gozlemleyın.
bendekı karıncalar bebek pudrasından sonra kayboldular.

benım evde de vardı karınca takı bebek pudrasının işe yaradıgını duyana denk..
BEBEK PUDRASINI karıncaların cıktıgı yerlere dogru serpın ve sonucu gozlemleyın.
bendekı karıncalar bebek pudrasından sonra kayboldular.

bebek pudrasını bende denedım arkadasım ya ama ıse yaramadıı en son pıre tozu kullndım yok sımdılıkk ...

detan maxı günlerdir kurtulamadığım karıncaları 12 saatte temizledi. hiçbirşeyle uğraşmayın alın sıkın. yeni çıkan spreyli olandan. köşeler sıktım ve kurtuldum heryeri sarmışlardı

detan maxı günlerdir kurtulamadığım karıncaları 12 saatte temizledi. hiçbirşeyle uğraşmayın alın sıkın. yeni çıkan spreyli olandan. köşeler sıktım ve kurtuldum heryeri sarmışlardı

bende uzun süredir savaş veriyorum karıncalarla şimdi bende detan maksi aldım ve sıktım inşallah bu sefer kurtulacağım :Saruboceq:

karıncanmı var derdin varboshayallersmile
kes yarım limonu,üzerine şekerde serp azcıkcokacimcoookkoy gezindiği yere,yada yuvalarına yakın,aşiretçe toplansınlar üstüne,sende o anda büyük bi profosyenellikle o limonu bi poşete koyup(öldürme:olmaz:)ağızını bağla ve dışarı çık..sonra sal çayıra mevlam kayıra...sen mutlu onlar mutlu:olmaz::dance:

bravo çok güzel çözüm

ben de 1 aydır mahsur kaldım karıncalarla 4. katta evim ama bügün mutfak bezlerinin olduğu dolaba bile girdiklerini gördüm ve de çok eşim diyor ki kırıntı dökülüyor ondan...ben inceledeim balkonun pimapeninin silikonun delmişler oradan geliyorlar ara ara ilaçlıyorum ama ilacın etkisi biter bitmez yine geliyorlar evi artık çamaşır suyuyla siler oldum üff ya şu an onlarla uğraşıyorumm köşe bucak temizlik yapıyorum

ya of annemin evinide bastılar her yerdeler 6.kata nasıl çıkıyorlar anlamıyorum ama delirttiler beni
şimdi tezgahın üzerine domestosu döktüm bekliyorum sonra bi tuz la limon deneyeyim bakayım
ama mutfakta yerlerde fena of ya of şimdi pc nin olduğu odada gördüm bütün evi sardılar :(

valaha detan makside işe yaramadı gene çıkıyorlar ene yapıcağımı şaşırdım :2:

arkadaşlar karıncalar için biz çıktıkları yere bebek pudrası döküyoruz ve gerçekten etkili. böylece karıncaları öldürmeden uzaklaştırmış oluyorsunuz

Benim evimde 3. katta ve karınca deryası o kadar çok varki anlatamam. Bitmek bilmedi ben de ne yapacağımı bilemiyorum.

Benim evimde 3. katta ve karınca deryası o kadar çok varki anlatamam. Bitmek bilmedi ben de ne yapacağımı bilemiyorum.

daha önceki arkadaşlarda yazmış zirai ilaç satan veya varsa eczanelerden "PİRE TOZU" alın. pudra gibi sarımtrak bir toz ağzınızı bir bez ile örterek (çok tozuyor çünkü) karıncaların geldiği yerlere hatta gelmesi muhtemel olan veya yol yaptığı kapı kenarları köşelere dolap altlarına köşelere dökün. bir kısmı maalesef ölüyor ama en azından kokusuna gelmiyorlar ve yavaş yavaş kayboluyor. 10 senedir kullanırım kesin çözümdür. karıncalar şu anki evimde çıkmıyorlar ama yinede yaz başında dediğim bölgelere bu tozu dökerim yaz sonuda temizlerim.:lepi:

daha önceki arkadaşlarda yazmış zirai ilaç satan veya varsa eczanelerden "PİRE TOZU" alın. pudra gibi sarımtrak bir toz ağzınızı bir bez ile örterek (çok tozuyor çünkü) karıncaların geldiği yerlere hatta gelmesi muhtemel olan veya yol yaptığı kapı kenarları köşelere dolap altlarına köşelere dökün. bir kısmı maalesef ölüyor ama en azından kokusuna gelmiyorlar ve yavaş yavaş kayboluyor. 10 senedir kullanırım kesin çözümdür. karıncalar şu anki evimde çıkmıyorlar ama yinede yaz başında dediğim bölgelere bu tozu dökerim yaz sonuda temizlerim.:lepi:

İlgin için teşekkürler.

Back