karıncalar

ezgim_ez

Seni BekliyoruM BebeğiM
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
2.725
1
156
39
Balıkesir
mrb arkadaslar mutfağımı karıncalar bastı ne yapmalıyım bı pratık yol bılen varmıı yardım edın lutfennnnn:çok üzgünüm:

bende aynı dertten muzdaribim :çok üzgünüm: ne yaptıysam baş edemedim. ama en son çıktıkları yerin yakınlarına kabartma tozu döktüm. tamamen kaybolmadılar ama baya bi azaldılar.

Arkadaşım eczanelerde çok uygun fiyata pire tozu diye bir ilaç var birebir karıncalara mutlaka dene.

fıkırlerınz ıcın tesekkurler arkadaslar valla bı kurtulsam bu karıncalardan ya kıyamıyorum da oldurmeya ılac kullanmak ıstemıyordum o yuzden bakalım bu yontemlerı denıycem gercı bugun tarcın koymayı denedım komsum soyledı baklaım ne olacak ınsallah ıse yarar 3. katta oturuyorum ama nasıl gelıyorlar anlamıyorum ya

bu nutfagımdakı karıncalar hala gıtmedı kıslar yahu bıde ustelk eskısınde daha coklar oldurmeye de kıyamıyorum ınsallah gıderler artık yaaboshayallersmile

Benim söylediğim ilacı denedinmi canım bi dene burdan teşekkür edeceksin bana.Kime tavsiye ettiysem sonradan dua etti bana.Öyle zararlı bişeyde değil sanırım kokusuna gelmiyorlar sonrada bidaha hiç gelmiyorlar.

mrb arkadaslar mutfağımı karıncalar bastı ne yapmalıyım bı pratık yol bılen varmıı yardım edın lutfennnnn:çok üzgünüm:

mrb bende aynı derttemn muzdaribim:) hatta senin sadece mutfağını istila etmişler ben wc ve banyoda geçmeye yer bulamıyorum yaa wc de de karıcaya bu sene ilk kez rastladım ne yaptıysam gitmediler limon kydum kahve dötüm karınca tebeşiri aldım zirai ilaç aldım yok yok yok bir türlü başa çıkamadım en sonunda bi toz buldum bebek pudrası gibi bişey adı da 'nilfıa' bahçelerde bulunan karıncalara karşı kesin çözüm yazıo üstünde bu tozla inan rahat bi nefes aldım tavsiye ederim ben aktardan aldım sanırım zirai ilaç satan yerlerdede bulabilirsin denemeni tavsiye ederim...

Arkadaşım eczanelerde çok uygun fiyata pire tozu diye bir ilaç var birebir karıncalara mutlaka dene.

canım tesekkur ederım dedıgın ılactan denedım gercekten ıse yaradı bırası oldü ama napım ya wc yede gıdıyrlardı ordan tekrar mutfaga artık mıkrop tasıyorlardı bende o pıre tozunu denedım...cookk sagoll canım...

Dün tv de ibrahim saraçoğlunun söylediğine göre domatesin yeşil dallarından alıp koyuncada kesin gidiolarmış nefret ediolarmış domatesin dalından çıkan o kokudan bilginize :)

zirai ilaç satan yerlerde sıvı ilaç satılıyor bunu sulandırıp fısfıslı birşeyle her yere sıkabilirsin dolap arkalarına kapı kenerlarına yani istediğin heryere eğer silmezsen 4 ay etkili hiç bir kokusu yok insana etki etmiyor evdeki sineklere bile etkili.ben bununla çözüm buldum.evin heryerinden çıkıyorlardı.2 yıldır kullanıyordum bu yıl hiç çıkmadılar.evi temizlediğin zamanlardada hazır sulandırılmış ilaç bulundurursan hemen tekrar sıkabilirsin.diğer pire tozuda etkili ama onun kötü bir kokusu var.

canım tesekkur ederım dedıgın ılactan denedım gercekten ıse yaradı bırası oldü ama napım ya wc yede gıdıyrlardı ordan tekrar mutfaga artık mıkrop tasıyorlardı bende o pıre tozunu denedım...cookk sagoll canım...

arkadasim benimde evimde cikiyorlar :(
ama ben yuvalarini bulamadim mutfakta tezgahta yerde hatta ekmek sepetimin icinde bile cikiyor

gelisigüzel mi serpmem lazim???

arkadasim benimde evimde cikiyorlar :(
ama ben yuvalarini bulamadim mutfakta tezgahta yerde hatta ekmek sepetimin icinde bile cikiyor

gelisigüzel mi serpmem lazim???

canım benım mutfagımdaydılar tezgahın altlarından balkon kapısının kenarlarından cıkıyorlrdı ben sadece cıktklrı yerlere gelısı guzel serptım bıdaha cıkmadılar kımısı öldü ama bıdahada gelmedıler cok fazlaaydı benım karıncalar yoksa kolay koly dokunmam ama wc yw ye falan gıdıyolrdı bende bu pire tozu ılacını denedım eczanede satılıyo karıncalar ıcın dersen verırler...

karıncanmı var derdin varboshayallersmile
kes yarım limonu,üzerine şekerde serp azcıkcokacimcoookkoy gezindiği yere,yada yuvalarına yakın,aşiretçe toplansınlar üstüne,sende o anda büyük bi profosyenellikle o limonu bi poşete koyup(öldürme:olmaz:)ağızını bağla ve dışarı çık..sonra sal çayıra mevlam kayıra...sen mutlu onlar mutlu:olmaz::dance:

eczaneden neguvon diye bir toz var onu alın karıncaların çıktığı ve gezdikleri yerlere dökün...bir kaç gün sonra giderler

bu toz karıncalara tiksindirici bir koku yayıyormuş ..öldürmüyor kaçırıyor karıncaları
ben yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim

arkadaşlar ben de 3 hafta uğraştım limonlar,tuzlar,karınca ilaçları,naftalinlerr.. ama nafile hiç faydası olmadı onları koyduğum yerden geçmeyip başka yerden dolaşıyolar oturma odasında parkenin altından çıkıyorlar takip ettim bir saat :D en son (başka çarem kalmadı) çıktıklatı deliklerin çevresine domestos koydum 3 güne kalmadan kayboldu hepsi..Alt komşuya inmişler :)

Back