• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karıncalar nasıl kovulur?

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
898
Evde bir anda ortaya çıkan karıncaları kovmak için yollarına kahve telvesi dökün. Karıncaların yavaş yavaş ortadan kaybolduklarını göreceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde bir anda ortaya çıkan karıncaları kovmak için yollarına kahve telvesi dökün. Karıncaların yavaş yavaş ortadan kaybolduklarını göreceksiniz.
bir ara bizim evdede çıktı ben biyerde okumuştum defne yaprağının karıcaları kaçırdığını gezdikleri yerlere koydum gerçekten kayboldular

Son düzenleyen: Moderatör:
Labı karınca basmıstı gecen senelerde, karınca tozları satılıyor, işe de yarıyor.

Televizyonda bir programda karıncaların geldiği yere domates saplarını koyun kokusundan rahatsız olup evi terk ediyorlar diye söylüyorlardı.
Ben denemedim o ayrı :))))

ahh ben nasıl kaybetmişim ya forum üyelik ismimi geç kalmadım cevaplamaya inşallaahhhh

ben hayvanın her türlüsünün katledilmesine karşıyım
o tozlar varya içinde yüzlerce çeşit kanserojen şey var
o ilaçlar varya insanı öldürür o minnacık canlara neler yapmaz
peki napıcaksınız
ya googleda arasaydınız bile blog yazımı görürdünüz neyse verelim o zaman size en güzel en kolay o canlara kıymadan onları evinizden uzaklaştırmanın yolunu
DİŞMACUNU

Bildiğiniz diş macunu
hatta pahalı markalarınkini kullanmayın yazık paranıza alın bimilyonculardan diş macununu o minişler nerelerde dolaşıyorsa sıkın sonra bir peçeteyle o macunu dağıtın
kuruycak bir kaç saat sonra ıslatın biraz gene aktifleşsin
gene kuruycak bu sefer silin taze macun sıkın gene
bu işlemi bikaç gün bıkıp usanmadan yapın
karıncalar ayaklarıyla koku alırlar
bakın bakalım bir daha evinize geliceklermi banada dua edin nolurrr çok ihtiyacım var
annemin evi 1.katta girişte önümüz ardımız bahçe düşünün ne kadar karınca olur.Onları öldürmek çok günah ama evin mutfak banyo hol heryerde sürüsü geziyordu
bu sene ilk defa 1 tane karınca gelmedi bile
inanın kesin ve sağlıklı tek sonuç bu bir daha evinize uğramazlar çünkü evinizi işaretlicekler nane kokusundan dolayı emin olun buna
banada haber verin işe yaradığına dair bütün dostlarım kurtuldu evlerindeki karıncalardan inanın buna

rica ederim kesinlikle aklınızda olsun
etrafınızda evinde karıncası olan varsa kesinlikle denesinler
pişman olmak bir yana tamamiyle evlerinden uzaklaşıcaklar emin olun

süper fikirler okudum, yaza yine gelecekler, hepsini tek tek deneyeceğim teşekkürler herkese

Back