- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Aleynanur41
-
Kanuni herhalde. Onun da bir hikayesi var karıncalar ile ilgili.
hahahah kanuni demiş ölecemkanuni olan değil o peygamber olan kanuni ne yapacak, yuvaya sefer mi düzenleyecek
konu sahibi bende vardı, şeffaf koli bandı yapıştırdım geldiği yere bir daha gelmediler..
İyi de ben de öldürdüm sonuçta toplarken ama yine de geldi arsızlar :) bence ilk şart ortalığı temiz bırakmak ( ekmek bisküvi kırıntılarını, açıkta kalmış meyveyi hiç affetmiyorlar), çöpü kokutmadan atmak...Valla birkaçını telef etmeden olmaz o iş.Cok zeki canlılar,birkaçı ölünce bir daha gelmiyorlar.Evde yerde emekleyen bebek yoksa karınca tozu diye geçen bir toz var onu girdikleri yöne cok az dök
Tarçın denedim ben o fayda etmediKoptum
Emekleyen bebe var evde ilaç vs denemeden
Sırasıyla Karbonat, limon kabuğu, çubuk tarçın denedim.
Çubuk tarçın da kesildiler daha gelmiyorlar :)
Aynen sanırım daha dıkkatlı olucam mecbur ya hamıleyım ilk haftalar dip temizlik te yapamıyorum ki anca bi vileda birde süpürmek oda büyük süpürgemlede değil kablolu el süpürgesiyleİyi de ben de öldürdüm sonuçta toplarken ama yine de geldi arsızlar :) bence ilk şart ortalığı temiz bırakmak ( ekmek bisküvi kırıntılarını, açıkta kalmış meyveyi hiç affetmiyorlar), çöpü kokutmadan atmak...
Ölü yu hemen alırsanız ne bilecek diğerleri kıyım yaptığınızı ?hemen temizlemeyin az kalsinlar.Ama kesinlikle evde açık yiyecek,kırıntı tutmamak doğru kararİyi de ben de öldürdüm sonuçta toplarken ama yine de geldi arsızlar :) bence ilk şart ortalığı temiz bırakmak ( ekmek bisküvi kırıntılarını, açıkta kalmış meyveyi hiç affetmiyorlar), çöpü kokutmadan atmak...
Ne bileyim ölüyü definde acele etmek lazım derler ahaha :))) bunu deniycem cidden.Ölü yu hemen alırsanız ne bilecek diğerleri kıyım yaptığınızı ?hemen temizlemeyin az kalsinlar.Ama kesinlikle evde açık yiyecek,kırıntı tutmamak doğru karar
Benim mutfaktada çıktılar 3 gündür.Bugün her tarafı çamaşır suyuyla sildim.Hem yere döktüm hem suya kattım.Henüz ortalığa çıkmadılar.ay kizlar mutfagimda karinca var birsuru, internette baktim oldurmeden kovmak icin ne yapabiliriz diyede boyle etkili birsey bulamadim sizin onerileriniz varmi cildiricam ben bu karincalarla
hahahah kanuni demiş ölecemkanuni olan değil o peygamber olan kanuni ne yapacak, yuvaya sefer mi düzenleyecek
konu sahibi bende vardı, şeffaf koli bandı yapıştırdım geldiği yere bir daha gelmediler..
Öyleymiş zaten. Benim hiç aklıma gelmedi. Daha doğrusu bilmiyordum yani Süleyman peygamberin öyle bir özelliği olduğunuYaaa hikayesi mi varmış...ben de Süleyman peygamberi düşünmüştüm. Hayvanlarla konuşabilmesinden ötürü :)
Koptum
Emekleyen bebe var evde ilaç vs denemeden
Sırasıyla Karbonat, limon kabuğu, çubuk tarçın denedim.
Çubuk tarçın da kesildiler daha gelmiyorlar :)
İyi de ben de öldürdüm sonuçta toplarken ama yine de geldi arsızlar :) bence ilk şart ortalığı temiz bırakmak ( ekmek bisküvi kırıntılarını, açıkta kalmış meyveyi hiç affetmiyorlar), çöpü kokutmadan atmak...
Ben de tutamadım valla kendimi, ne yalan söyleyeyim
Sahur vakti sesli gülüyorum, eşimle de küsüz. Alık alık bakıyor
Şikayet etmeyeceksin yaa. Şikayet edeceğim diye blöf yapacaksınYalnız bende güldüm sesli :) sabah benimkileri şikayet edeceğim bakalım gidecekler mi :)
Arada değiştir mönü yü sıkılmasinlar :))))Temizlik le alakası yok inanın bende uğraşıyorum saldım artık beraber yaşıyoruz :)
Yani temizlik kırıntı dan eminim yatak odama da geliyorlar henüz çocuk da yok e pis de değilim .
Evde gezmesinler diye balkona şeker tabağı yada bal reçel filan bırakıyorum orada oyalaniyorlar bende çözümü böyle buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?