• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karinca

Kanuni herhalde. Onun da bir hikayesi var karıncalar ile ilgili.

hahahah kanuni demiş ölecem :KK70: kanuni olan değil o peygamber olan :KK70: kanuni ne yapacak, yuvaya sefer mi düzenleyecek :KK53:

konu sahibi bende vardı, şeffaf koli bandı yapıştırdım geldiği yere bir daha gelmediler..

Koptum :D

Emekleyen bebe var evde ilaç vs denemeden
Sırasıyla Karbonat, limon kabuğu, çubuk tarçın denedim.
Çubuk tarçın da kesildiler daha gelmiyorlar :)

Valla birkaçını telef etmeden olmaz o iş.Cok zeki canlılar,birkaçı ölünce bir daha gelmiyorlar.Evde yerde emekleyen bebek yoksa karınca tozu diye geçen bir toz var onu girdikleri yöne cok az dök
İyi de ben de öldürdüm sonuçta toplarken ama yine de geldi arsızlar :) bence ilk şart ortalığı temiz bırakmak ( ekmek bisküvi kırıntılarını, açıkta kalmış meyveyi hiç affetmiyorlar), çöpü kokutmadan atmak...

yalnız yazmayı unuttum sakın ama sakın piyasadaki spreylerden kullanmayın.. allah affetsin ben bir kere sıktım resmen yaktı hayvancıkları, hala vicdan azabı çekiyorum.. bant, limon, tarçın öldürmüyor en azından..

İyi de ben de öldürdüm sonuçta toplarken ama yine de geldi arsızlar :) bence ilk şart ortalığı temiz bırakmak ( ekmek bisküvi kırıntılarını, açıkta kalmış meyveyi hiç affetmiyorlar), çöpü kokutmadan atmak...
Aynen sanırım daha dıkkatlı olucam mecbur ya hamıleyım ilk haftalar dip temizlik te yapamıyorum ki anca bi vileda birde süpürmek oda büyük süpürgemlede değil kablolu el süpürgesiyle

Ölü yu hemen alırsanız ne bilecek diğerleri kıyım yaptığınızı ?hemen temizlemeyin az kalsinlar.Ama kesinlikle evde açık yiyecek,kırıntı tutmamak doğru karar

Ölü yu hemen alırsanız ne bilecek diğerleri kıyım yaptığınızı ?hemen temizlemeyin az kalsinlar.Ama kesinlikle evde açık yiyecek,kırıntı tutmamak doğru karar
Ne bileyim ölüyü definde acele etmek lazım derler ahaha :))) bunu deniycem cidden.

Tek çözüm türk kahvesi ofise resmen yol yapmışlardı türk kahvesini döktüm ertesi gün 1 tane bile yoktu ölü falanda görmedim. Sadece sevmiyorlar gidiyorlar

Ben bebek pudrasi dokmustum ise yaramisti ama tezgahi silip pudralar gidince yeniden gelmişlerdi. Sık sık dokmek lazim.

Karınca için püskürtmeli ilaçlar var ucu incecik sadece o bölgeye sıkıyor. Benim de bi ara evimi basmışlardı takip ettim dış kapının kenarından giriyorlar. Sadece girdikleri yere sıktım. Böylece toplu katliam yapmamış oldum ve bir daha da gelmediler.

ay kizlar mutfagimda karinca var birsuru, internette baktim oldurmeden kovmak icin ne yapabiliriz diyede boyle etkili birsey bulamadim sizin onerileriniz varmi cildiricam ben bu karincalarla
Benim mutfaktada çıktılar 3 gündür.Bugün her tarafı çamaşır suyuyla sildim.Hem yere döktüm hem suya kattım.Henüz ortalığa çıkmadılar.

hahahah kanuni demiş ölecem :KK70: kanuni olan değil o peygamber olan :KK70: kanuni ne yapacak, yuvaya sefer mi düzenleyecek :KK53:

konu sahibi bende vardı, şeffaf koli bandı yapıştırdım geldiği yere bir daha gelmediler..
:KK70::KK70::KK70:

Ne bileyim peygamberler tarihi uzmanı mıyım ben yaa. Aklıma Kanuni geldi bi tek:confused:

Koptum :KK70:

Emekleyen bebe var evde ilaç vs denemeden
Sırasıyla Karbonat, limon kabuğu, çubuk tarçın denedim.
Çubuk tarçın da kesildiler daha gelmiyorlar :)

Ben de tutamadım valla kendimi, ne yalan söyleyeyim:KK70::KK70::KK70:

Sahur vakti sesli gülüyorum, eşimle de küsüz. Alık alık bakıyor :KK53:

Temizlik le alakası yok inanın bende uğraşıyorum saldım artık beraber yaşıyoruz :)

Yani temizlik kırıntı dan eminim yatak odama da geliyorlar henüz çocuk da yok e pis de değilim .

Evde gezmesinler diye balkona şeker tabağı yada bal reçel filan bırakıyorum orada oyalaniyorlar bende çözümü böyle buldum :)

Temizlik le alakası yok inanın bende uğraşıyorum saldım artık beraber yaşıyoruz :)

Yani temizlik kırıntı dan eminim yatak odama da geliyorlar henüz çocuk da yok e pis de değilim .

Evde gezmesinler diye balkona şeker tabağı yada bal reçel filan bırakıyorum orada oyalaniyorlar bende çözümü böyle buldum :)
Arada değiştir mönü yü sıkılmasinlar :))))

Back
X