• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karinca

Yaa işte insana zararı yok da rahatsız ediyor yine de.

Sorma en çok yanlışlıkla öldürüyoruz ya ona üzülüyorum . Bazen makinaya da kaçıyor evi supururken .

Sırf vicdan azabı başka bişey değil ben artık söyleniyorum . Eşim de ugrasma yazık diyor hayvanlara . Gelde çıldırma :)

Sorma en çok yanlışlıkla öldürüyoruz ya ona üzülüyorum . Bazen makinaya da kaçıyor evi supururken .

Sırf vicdan azabı başka bişey değil ben artık söyleniyorum . Eşim de ugrasma yazık diyor hayvanlara . Gelde çıldırma :)
Makinayla bende çekiyorum merak etme yolunu bulup yine çıkıyorlar içinden :))
Şu hz Süleyman’a şikayet etme işini sevdim
Dikkat kesilip gözlerimin içine bakarak,beni dinlediğini canlandırdım gözümde bir an

Makinayla bende çekiyorum merak etme yolunu bulup yine çıkıyorlar içinden :))
Şu hz Süleyman’a şikayet etme işini sevdim
Dikkat kesilip gözlerimin içine bakarak,beni dinlediğini canlandırdım gözümde bir an

Hahahaha demek ki bir ben canlandırma yapmamışım :)

Sabah ilk iş yapacağım bakalım ne olacak : )

Ay Allah affetsin ama hamileyimde öyle kücük kücük görünce bir migdem bulandı dün normalde cidden ellemezdim ama yapacak birşey yok :)

Temizlik le alakası yok inanın bende uğraşıyorum saldım artık beraber yaşıyoruz :)

Yani temizlik kırıntı dan eminim yatak odama da geliyorlar henüz çocuk da yok e pis de değilim .

Evde gezmesinler diye balkona şeker tabağı yada bal reçel filan bırakıyorum orada oyalaniyorlar bende çözümü böyle buldum :)
Benim çok şükür sadece mutfakta olduğu için dediklerime dikkat etmem yetti.

Back
X