• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karinca

Aleynanur41

Mila'm abla oluyor 💕
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
833
622
103
30
ay kizlar mutfagimda karinca var birsuru, internette baktim oldurmeden kovmak icin ne yapabiliriz diyede boyle etkili birsey bulamadim sizin onerileriniz varmi cildiricam ben bu karincalarla

Geçtikleri yerlere limon, salatalık koyunca gelmiyor diyorlar ama bir dönem annem ne yaptıysa gitmediler açıkta yemek bırakmayarak beraber yaşamayı öğrenmişti annecağzım:KK48: Bi deneyin denerim belki sizinkiler gururludurlar istenmediklerini anlayınca giderler :)

Benim banyomda da vardı bi ara limon kabuğu ise yaramadi. Komik olacak ama Eşim ben isteyken ne alakaysa jöle dokmus yanlışlıkla yere ondan sonra bi tane bile karınca görmedim yerde.

Çıktıkları deliği görüyorsanız silikon sıkın. o zaman da başka delikler bulurlar :)) onlar çıkıyor ben kovalıyorum :)

Ciktiklari yeri biliyorsaniz alçı ile kapatin hic çıkmıyorlar ...

Valla birkaçını telef etmeden olmaz o iş.Cok zeki canlılar,birkaçı ölünce bir daha gelmiyorlar.Evde yerde emekleyen bebek yoksa karınca tozu diye geçen bir toz var onu girdikleri yöne cok az dök

Valla birkaçını telef etmeden olmaz o iş.Cok zeki canlılar,birkaçı ölünce bir daha gelmiyorlar.Evde yerde emekleyen bebek yoksa karınca tozu diye geçen bir toz var onu girdikleri yöne cok az dök
Eskıden çok az dılar birşey yapmıyordum alcaklarını alıyorlardı ertesi güne tek bir karınca kalmıyordu ama şimdi eve gelip görünce şok geçirdim çokk fazlaydı :))

Kanuni herhalde. Onun da bir hikayesi var karıncalar ile ilgili.

hahahah kanuni demiş ölecem :70: kanuni olan değil o peygamber olan :70: kanuni ne yapacak, yuvaya sefer mi düzenleyecek :27:

konu sahibi bende vardı, şeffaf koli bandı yapıştırdım geldiği yere bir daha gelmediler..

hahahah kanuni demiş ölecem :KK70: kanuni olan değil o peygamber olan :KK70: kanuni ne yapacak, yuvaya sefer mi düzenleyecek :KK53:

konu sahibi bende vardı, şeffaf koli bandı yapıştırdım geldiği yere bir daha gelmediler..
Ay ahahahah sefer :D koli bandı yok ama mantıklı evet deniyeyim onuda

Eskıden çok az dılar birşey yapmıyordum alcaklarını alıyorlardı ertesi güne tek bir karınca kalmıyordu ama şimdi eve gelip görünce şok geçirdim çokk fazlaydı :))
Deliğin yeri belli ise koli bandı yapıştırır ,silikon filan sıkar deliği kapatırsanız .Ama dediğim gibi nereden geldikleri belli olmayan şekilde konvoy olusturdularsa karınca tozunu dokersiniz

Back
X