- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi Aleynanur41
ay kizlar mutfagimda karinca var birsuru, internette baktim oldurmeden kovmak icin ne yapabiliriz diyede boyle etkili birsey bulamadim sizin onerileriniz varmi cildiricam ben bu karincalarla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah suleyman kimSizi Süleyman’a şikayet edeceğim deyince gidiyorlarmış, öyle okumuştum bi yerde![]()
Kanuni herhalde. Onun da bir hikayesi var karıncalar ile ilgili.Ahahah suleyman kim![]()
Yok gitmiyorlar doğru vallahaYok gitmiyor onlar. Kalıcı misafir :)
Yaaa hikayesi mi varmış...ben de Süleyman peygamberi düşünmüştüm. Hayvanlarla konuşabilmesinden ötürü :)Kanuni herhalde. Onun da bir hikayesi var karıncalar ile ilgili.
Bende nette bakınca süleyman peygamber çıkıyor hikayesi güzelmiş okudum şimdiYaaa hikayesi mi varmış...ben de Süleyman peygamberi düşünmüştüm. Hayvanlarla konuşabilmesinden ötürü :)
Eskıden çok az dılar birşey yapmıyordum alcaklarını alıyorlardı ertesi güne tek bir karınca kalmıyordu ama şimdi eve gelip görünce şok geçirdim çokk fazlaydı :))Valla birkaçını telef etmeden olmaz o iş.Cok zeki canlılar,birkaçı ölünce bir daha gelmiyorlar.Evde yerde emekleyen bebek yoksa karınca tozu diye geçen bir toz var onu girdikleri yöne cok az dök
Kanuni herhalde. Onun da bir hikayesi var karıncalar ile ilgili.
Ay ahahahah seferhahahah kanuni demiş ölecemkanuni olan değil o peygamber olan
kanuni ne yapacak, yuvaya sefer mi düzenleyecek
konu sahibi bende vardı, şeffaf koli bandı yapıştırdım geldiği yere bir daha gelmediler..
Deliğin yeri belli ise koli bandı yapıştırır ,silikon filan sıkar deliği kapatırsanız .Ama dediğim gibi nereden geldikleri belli olmayan şekilde konvoy olusturdularsa karınca tozunu dokersinizEskıden çok az dılar birşey yapmıyordum alcaklarını alıyorlardı ertesi güne tek bir karınca kalmıyordu ama şimdi eve gelip görünce şok geçirdim çokk fazlaydı :))
Öldürücü mü oDeliğin yeri belli ise koli bandı yapıştırır ,silikon filan sıkar deliği kapatırsanız .Ama dediğim gibi nereden geldikleri belli olmayan şekilde konvoy olusturdularsa karınca tozunu dokersiniz
Evet öldürüyor ama ilk öncüler oluyor diğerleri durumu kavrayıp bir daha gelmiyor.Öldürücü mü o