• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karınca var evde

2 hafta öncesine kadar bende de vardı birden çıkmışlardı mutfak tuvalet ıyy tuvaletde gezip gezip mutfak tezgahına... netde baktım bende önce evi yumuşatıcı ve sirke koyduğum suyla bir güzel sildim öyle saplı bezlerle değil dizlerimin üstünde ellerimle bastırarak her yeri sildim ama, sonrada bütün penecerelerin pervazlarına ve mutfak dolaparının altına bebe pudrası döktüm ve sonuç üç günde bay bay karınca:)

karıncalar her yeri bastı bende de. anlatamam her yeri ama.. biliyoeum konunun üstünden baya geçmiş ama.. sabahtan beri ağlıyorum çünkü karınca fobim var. dayanamıyorum. türlü türlü ilaçlar aldım yok gitmeediler. ekmek kutusundan tutun tavanda bile var.. perdelerde bile var gardrobumun içi, yatağın içi. oğlumun oyuncakları her yer yaa. deliricem 1 haftadır o kadar yoruldum ki.. korkuyorum bakamıyorum bile bayılacak gibi oluyorum...ve şuan mutfak dolaplarını boşalttım artık yoruldum oturuyorum.. ne yapayım bu dediklerinzin hemen hepsini yaptım karbonat hariç. o kadar küçük karınca ki bizdekiler ve çok fazlalar gerçekten ordu halindeler.. üstelik evi yeni aldık sıfır ev ve daha 1 ay oluyor taşınalı. tam mis gibi yerleştim derken çıldırıcam :( kaçıp gidicemmmmmmmmmmm

karıncalar her yeri bastı bende de. anlatamam her yeri ama.. biliyoeum konunun üstünden baya geçmiş ama.. sabahtan beri ağlıyorum çünkü karınca fobim var. dayanamıyorum. türlü türlü ilaçlar aldım yok gitmeediler. ekmek kutusundan tutun tavanda bile var.. perdelerde bile var gardrobumun içi, yatağın içi. oğlumun oyuncakları her yer yaa. deliricem 1 haftadır o kadar yoruldum ki.. korkuyorum bakamıyorum bile bayılacak gibi oluyorum...ve şuan mutfak dolaplarını boşalttım artık yoruldum oturuyorum.. ne yapayım bu dediklerinzin hemen hepsini yaptım karbonat hariç. o kadar küçük karınca ki bizdekiler ve çok fazlalar gerçekten ordu halindeler.. üstelik evi yeni aldık sıfır ev ve daha 1 ay oluyor taşınalı. tam mis gibi yerleştim derken çıldırıcam :( kaçıp gidicemmmmmmmmmmm

Ben yazdığım yöntemle kurtuldum hiç karınca yok şimdi

karıncaları kacıran şey domates saplarıdır.
salkım domateslerin uzun sapları dalları her neyse yeşil olan her yeri.
sadece domatesin başındaki yeşil yaprağı olmaz dallarını da koyacaksınız evin her yerine kimyasalsız kesin cözüm.

Jel böcek ilaçları var netten alabilirsin.Sadece karınca değil herşeye deva.Karınca ilk gün yok olur sonrasında ölüleri toplarsın ardından kökü kuruyuverir.Kokusuz zararsız kesin çözüm ardından temizleme derdin yok.Piyasa market ürünlerinden daha iyi sonuç kesin sonuç.Denenmiştir.:46:

Ben mutfakta ve evde görünmeyen bazı yerlere kahve çekirdeği alıp bıraktım,karıncaları kaçırdığını,kahve kokusunu sevmediklerini okumuştum.
Bizim evde işe yaradı Allaha a şükür.
İnşallah sizlerde faydasını görürsünüz.

Back
X