- Konu Sahibi emine_deniz
kızlar evimizzde karınca var mutfak tezgahında kocaman kocaman ne yapabilirim.yuvasını bulamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karınca için tablet ilaçlar satıyorlar .birde tuz serperdik biz taş olan heryere serp birde tablet koy yaz gelince daha çok çıkıyorlar umarım sorun hal olur çok sıkıcı bir durum cidden
kızlar evimizzde karınca var mutfak tezgahında kocaman kocaman ne yapabilirim.yuvasını bulamadım.
ne guzel bi baslik bu..Ya su anda evimi istila etmis durumdalar...Gecen sene de cikmislardi yazin, biz de raid bocek ilaci sıkmıştık hepsi ölmüştü..Yine yapıcam evi ilaclayip sehir disina cikicam bi kac gun..
arkadaşım bizim de vardı internetten araştırdık. diyor ki yuvasına limon sıkın, ya da limon kolonyası dökün. yaptık gerçekten o kapıdan çıkmıyorlar artık ama başka bir delik bulmuşlar parkelerin arasından.
yuvasını bulmak için de bi karıncayı takibe aldım nereye gittiğini gözlemledim o şekilde tespit ettim.