karınca var evde

arkadaşım bizim de vardı internetten araştırdık. diyor ki yuvasına limon sıkın, ya da limon kolonyası dökün. yaptık gerçekten o kapıdan çıkmıyorlar artık ama başka bir delik bulmuşlar parkelerin arasından.
yuvasını bulmak için de bi karıncayı takibe aldım nereye gittiğini gözlemledim o şekilde tespit ettim.

karınca için tablet ilaçlar satıyorlar .birde tuz serperdik biz taş olan heryere serp birde tablet koy yaz gelince daha çok çıkıyorlar umarım sorun hal olur çok sıkıcı bir durum cidden

Eczanelerde karınca tozları satılıyor geldigi yeribularak oraya dokebilirsin bende öyle kurtuldum günde 3 defa evi süpürgeye cekerdim şimdi karınca tozu sayesinde kurtardım

Bim de karıncalar için tebeşir var..bundan 4 yıl önce benimde mutfağımın balkonuna hucüm etmişlerdi hemde 4. kata...eşim o tebeşirden aldı ve o gün bu gündür 1 tane karınca görmedim

canım bir kaç yıl önce sınıfımda kanatlı karınca çıkmıştı yuvasını buldum ama orayı kapatınca başka yerlerden çıktılar sonra keotrine diye bir ilaç buldum sınıfa sıktım ve bir daha çıkmadılar tavsiye ederim

karınca için tablet ilaçlar satıyorlar .birde tuz serperdik biz taş olan heryere serp birde tablet koy yaz gelince daha çok çıkıyorlar umarım sorun hal olur çok sıkıcı bir durum cidden

bulaşık makinama ve çekmecelerime saldırdılar bugün.ışık kapalıyken kaybolyolar.ışığı açınca benle işleniyolar ağlıycam sinir oldum.büyük karınca küçükde değil.

ya bende yazbaşında salonda gördüm.saksının içine yuva yapmışlar hemde yumurtlamışlarda:(bende saksının toprağını değiştirdim ve çiçeği yıkadım.bir de evin belirli yerlerine marketlerde satılan karınca yemleri var iyi bir markanın.onu koy 3-4 ayda bir değiştir.hiçbirşey kalmıyor.

ne guzel bi baslik bu..Ya su anda evimi istila etmis durumdalar...Gecen sene de cikmislardi yazin, biz de raid bocek ilaci sıkmıştık hepsi ölmüştü..Yine yapıcam evi ilaclayip sehir disina cikicam bi kac gun..

ne guzel bi baslik bu..Ya su anda evimi istila etmis durumdalar...Gecen sene de cikmislardi yazin, biz de raid bocek ilaci sıkmıştık hepsi ölmüştü..Yine yapıcam evi ilaclayip sehir disina cikicam bi kac gun..

raid böcek ilacını bende kullandım benim banyomdan çıkıyolardı kapının altından direk çıktıkları yerin içine sıktım birdahada çıkmadı keratalar :1:

mutfaktakiler için bimden aldığım karınca tebeşirini kullandım çok şükür gittiler. Ama şimdide oturma odamda görüyorum ayrıca banyomda da kanatlı karıncalar gördüm sinirlerim bozuldu ben çok huylanıyorum böcek filan görünce :18: onlar içinde raid böcek ilacı sıktım çok şükür şimdilik görünmüyorlar. :8: Şu aylarda her sene oluyo bizde bende berekettendir diyip avunuyorum :1:

arkadaşlar bizim de evde vardı bir tanıdığımdan duydum yuvalarını bulun ve bebek pudrası dökün! bizim karıncalarda çok işe yaradı, umarım sizinkilerde de işe yarar.

cnm limonu tezgahına sıkabilirsin işe yarıyor ama yuvasını bulursan önüne karınca tebeşiri sürersen çizgiyi geçemiyorlar .

arkadaşım bizim de vardı internetten araştırdık. diyor ki yuvasına limon sıkın, ya da limon kolonyası dökün. yaptık gerçekten o kapıdan çıkmıyorlar artık ama başka bir delik bulmuşlar parkelerin arasından.
yuvasını bulmak için de bi karıncayı takibe aldım nereye gittiğini gözlemledim o şekilde tespit ettim.

aktardan aldım beyaz bi toz ilaç.o gün işe yaramıştı bikaç gün sonra tekrar çıktılar.hatta şuan dolaplarada giriyorlar.

raid in tabletlerdeki karınca yemi çok işe yarıyor.. benimde mutfak tezgahımda vardı..
1 tablet tezgahın üstüne koydum, 1 tablet ocağın altına, yere koydum,1 hafta içinde azalarak yok oldular:46:

2 yıldır odamda hatta yatagımda bile karıncalar vardı ,artık alışmaya başlamıştım ,bir gün halının kokusunu alsın ve doğal bir temizleyici oldugu için halıma karbonat serptim 1 saat bekledi süpürdüm,:)) ertesi gün 2 senelik arkadaşlarımdan eser yoktu ne için yaptım sonuç neyi etkiledi çok şaşırmıştım ,sonra okudum ve araştırdım ki karbonat gercekten karıncaları öldürmeden ve zarar vermeden kovmada en etkili yöntemmiş,mutfak tezgahında da denedim sonuç aynı ,gerisi sana kalmış.

benimde evimde mutfağımda ve banyomda yerden çıkıyordu.Evim marleydi parke yaptırmama rağmen bi yer bulup çıkmayı başarmışlardı.Sürekli çıktıkları yeri takip edip silikon sıkıyordum ama bu seferde başka yeri delip çıkıyorlardı
ne raidler ne detanlar denedim fayda etmedi bi yolunu bulup tekrar çıktılar.Bende koslayı sulandırdım ve çıktıkları yerlere sıktım.Artık çok şükür hiç yok.
Oğlumda bile alışkanlık olmuştu sabah uyanır uyanmaz hemen mutfakta yerlere bakıyordu bulursada anne ayır ayır (hayır) diyordu(daha 2 yaşında)
çünkü ben offf yinemi hayır yaaa diyordum her seferinde :1:

Back
X