Karınca işgaline karşı kurtuluş savaşı

joselina

Wedymaa :))
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
113
2
96
Çek Cumhuriyeti
sevgili tecrübeli ev işlerinde master yapmış KK ablalarım. bu beceriksiz kız kardeşinize bir akıl verin. yurtta kalıyorum odamı karıncalar bastı çıldırmak üzereyim. onlar heryerdeler. şu gariban öğrenci ve ev işlerinden bihaber kız kardeşinize ne tavsiye edersiniz? Yurtdışında yaşıyorum annemin kullandığı beyaz bir toz vardı onu aradım aradım bulamadım. ühüü.. imdaaaaaaaatt..

sana sunu soyliyim canim odayi bastan asagi temizleyin hic bir sey kalmasin temizlenmemis
dip kose silin her yeri emin ol karincalar bi daha ugramaz size:1:tecrubeyle sabit:51::51:

şu karıncalara bi çok yöntem denedim.. çamaşır suyunu direk döktüm sildim.. işe yaramadı.. sonunda bir çare buldum... yuvalarına gezdikleri noktalara filan karabiber dökün.... cidden süper işe yarıyor.... zaten yakıcı ve ağır bir kokusu var... şu an 1-2 tane karınca ya var ya yok... bitmeyen karıncalardan kurtuldum... yerler karabiber oldu ama en azından o böcek ilaçlarından filan daha iyi... zararsız.... mutlaka deneyin......

Kızlar yapmayın ya, çamaşır suyu falan dökmeyin karıncalara yazık :50:

Bizde de vardı ben nette okudum ,kokusunu sevmiyorlarmış ,kahve çekirdeği alıp evin görünmeyen yerlerine bıraktım yavaş yavaş azaldılar. Şimdi hiç yok. :nazar:

Yerlere kırıntı da dökmemek gerek tabi.

Son düzenleme:
odandaki karinca yolunu kabartma tozu yada karbonat dökerek kes.karincalar karbonattan (kabartma tozu)nefret ederler.ortadan kaybolduklarini görüceksin.genel temizligede önem vermek lazim.ögrencisin sonucta hergün yapamazsin ama en kötü ihtimal 3 günde bir odani süpür.

Back