Karın ve gögüs amalıyatını bırlıkte olanlar?

1971sibel

sibels
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
162
2
46
İzmir
Arkadaslar hala arastırma halındeyım ve yarın ıkı doktor gorusmem var cok zor en zoru belkıde doktor bulmak secmek,kişiden kisiye bılır degisiyor şans bırazda ,doktorda ınsan sonucta .....Belkıde o gun hasta belkıde ogun moralsız bızlerı muhakak etkılıcek ...ben ıkı amalıyatıda dusunuyorum tek sorunum 2 cocuklara kım bakacak ben tek olsam bı sekılde kendıme bakabılırım,cocuklarım buyudu gercı
bende bu amalıyaatı olmam lazım esımle evlılıgımız sallatıda belkıde beni kadın gıbı goremıyor buda benım bu amalıyatları olmaya ve kendıme guvenımın yerıne gelmesıne sebeb olucak..kendım ıcınde olmak ıstıyorum aslında yaz gelınce bıkını gıymeyı kıyafetlerde gobegımı
saklamak zorunda kalmamakk.. ama ıkısını aynı anda kaldırabılırmıyım bılemıyorum... aranızda bu amaliyatları aynı anda olmus olanlar var mı?

merhaba..
öncelikle Allah yardimcin olsun, kolay bir secim ve karar degil gercekten iyi bir doktor bulmak ve iki ameliyati birden olmak.
benimde senin gibi ayni sorunlarim vardi yani iki ameliyati birden düsünmüstüm, ve bir cok kez tam kararliken son anda hep vaz gectim
gecen hafta persembe nihayet meme diklestirme ve büyültme ameliyatimi gerceklestirdim ama karnimi yaptirmadim, odamda baska bir bayan vardi oda karnini ve yüzünü yaptirdi
ve inan kadinin karnini gördügümde ve hic birsey olmamis gibi dolastiginida görünce cok pisman oldum yaptirmadigima.
benimde ameliyatim cok sükür iyi gecti bosbosuna sürekli kafami karistirmisim, yinede herkezin agri esigi farkli oldugunu belirtmeden duramiycam, bana sorarsan cocuklarindan dolayi ikisini ayni anda yaptirma, nekadar agrin fazla olmasa bile bir halsizlik oluyor ve oturup kalkinca vucutunda birseylerin calistigini fark ediyorsun.
yani kisacasi senin icin daha rahat olur.
insanin kendi özgüvenine gelince, kendimi aynanin önünden alamiyorum
keske daha önce yaptirsaydim diyorum, insanin durusu bile degisiyor..
esimede gelince ilk zamanlar yaptirma diyordu simdide bayiliyor
dilerim sende güzel kararlar ve sonuclar alirsin...sevgiler

canım ben karın ve gögüs olmadım ama..gögüs ve basenler lipo oldum. aynı anda yapıldı karın lipoya göre biraz daha zordur sonuçta karında bi kesi olcak lipoda bu olmuyor..yinede ikiside ameliyat ben cok zorluk cekmedim gögüslerde benim agrım hiç olmadı diyebilirim.sadece gerilme hissi ve sırt üstü yatmaktan sırta bi agrı olmuştu.lipoda morluklar oluyor cüreme gibi tabi otururken kalkarkan dokununca bi agrım oluyodu ama etrafımda sadece karıngermede olan var tanıdıklarım,karıngermede onların söyledikleri agrı olmadığı bi gerilme hissi olduğu dümdüz bi karınları oldu gerci ama tek kötü yanı benim gördüğüm dikiş kısmının sezeryandan daha uzun olması oda alıncak yerin genişliğine göre değişiyomuş cok sarkık ve genişse alan ona göre yapılıyomuş umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…