- 23 Temmuz 2014
- 3.838
- 16.913
- 32
- Konu Sahibi Hazal091020
Huzursuz Bağırsak Sendromu olabilir. Bence de sindirim sistemiyle alakalı. Bir şeye intolerans gösteriyor da olabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da doğru vallah bilmiyorum çok moralim bozukAma vucudun kalani da kilo alirdi. Sizin beliniz, kollariniz hala ince görünüyor.
Bağırsak sorunu tuvalete çıkmayı etkiler mi etkilerse hic öyle bir sorunum yokHuzursuz Bağırsak Sendromu olabilir. Bence de sindirim sistemiyle alakalı. Bir şeye intolerans gösteriyor da olabilirsiniz.
Amin. 3 aya allahin izniyle kucağımıza alicaz. Mevlam isteyen çabalayan hasret çeken herkese sağlıklı hayirli gebelik nasip etsin.
Bölgesel kilo alan kişiler var. Sizin yapınız da bu sekildeyse kilo olabilir ama görüntüye bakıldığında pek kiloya ihtimal veremiyorum. Ya gebelik var adet oluyorsunuz ama bu mümkün. Gebe iken kanama yaşayan kişiler var. Kist olabilir. Ki eğer kist ise bu pek hoş bi sey degil sizin durumunuzda. Acil bi durum bile yaşanabilir. Cok değinmek korku salmak istemiyorum bu konuda. Ama yerinizde olsam cumaya kadar bi hekime
Çok tesekkur ederim düşünceleriniz için Rabbim kazasız belasiz kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı büyütsün bugune kadar boyle bir kilo almadim ama zaten dediğimiz gibi çok beklemicem doktata gitmek için hangi bolumr gitmem gerek acaba
Anladım karın ağrısı falan yoksa evet olmayabilir. Çok ilginç. Peki 24 saat mi böyle yoksa belli yemeklerden sonra falan mı?Bağırsak sorunu tuvalete çıkmayı etkiler mi etkilerse hic öyle bir sorunum yok
7 24 boyle Zaten yeme.istehide yok artik morel bozuklugundan dolayı bisey yiyemiyor un doğru düzgünAnladım karın ağrısı falan yoksa evet olmayabilir. Çok ilginç. Peki 24 saat mi böyle yoksa belli yemeklerden sonra falan mı?
Gecmezse 1 hafta daha öyle gidicemNe zaman gideceksiniz doktora?
Ay lutfrn bir doktora git. Buraya da yaz neymis merak eetim cok. Insallah ciddi bisey degildir.7 24 boyle Zaten yeme.istehide yok artik morel bozuklugundan dolayı bisey yiyemiyor un doğru düzgün
1 hafta daha mi bekliyceksin boyleGecmezse 1 hafta daha öyle gidicem
Doktora gitmek istiyorum fakat hic bir belirti ağrı sizi olmadığı için o tarz kilo diyip geri gönderir ise rezil olmak var bide isin sonundaAy lutfrn bir doktora git. Buraya da yaz neymis merak eetim cok. Insallah ciddi bisey degildir.
Napim ki hangi bölüme gitcehimi dahi bilmiyorum korkuyorum açıkçası1 hafta daha mi bekliyceksin boyle
Yada acaba benmi apartiyorum diye buraya attim zTen biraz evhamlı biriyim normalde1 hafta daha mi bekliyceksin boyle
Dahiliyeye git.onlar yonlendiricek. Korkucak bisey yok. Belki apandist gitmezsen patliycak? Ne oldygunu bilmiyosun. Gitmeyip basina kötü bisey gelmesine sebep olmaNapim ki hangi bölüme gitcehimi dahi bilmiyorum korkuyorum açıkçası
Birde o ihtimal var demi ama bildiğim kadarıyla teyzemin başına gelmişti ağrıdan ölüyordu acillik olmuştu hadda ama bende korkuyorum en yakın zamanda gidicem inşallah randevu bulmakda zorDahiliyeye git.onlar yonlendiricek. Korkucak bisey yok. Belki apandist gitmezsen patliycak? Ne oldygunu bilmiyosun. Gitmeyip basina kötü bisey gelmesine sebep olma
Ya o degildir baska biseydir. Belki vakit kaybetmemen gereken biseydir amaBirde o ihtimal var demi ama bildiğim kadarıyla teyzemin başına gelmişti ağrıdan ölüyordu acillik olmuştu hadda ama bende korkuyorum en yakın zamanda gidicem inşallah randevu bulmakda zor
O zaman sizde kilo olmadığının kanisindasiniz kesinlikle demiYa o degildir baska biseydir. Belki vakit kaybetmemen gereken biseydir ama
Evet kilo degil kesinlikle.O zaman sizde kilo olmadığının kanisindasiniz kesinlikle demi
Ya o degildir baska biseydir. Belki vakit kaybetmemen gereken biseydir ama
Çok.tesekkur ederim.ilginiz içinEvet kilo degil kesinlikle.
Hastaneye gidersem mutlaka yazicam burayaEvet kilo degil kesinlikle.