Karın şişkinliği

_oylesineeee11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
22
3
22
Karnım bir kaç gündür böyle şiş patlayacak gibi hissediyorum çokta gazım var göğüslerimde büyüme var ara ara sızı var ve kasık ağrılarım var daha önce test yapmıştım negatif çıktı tekrar test yapmaya korkuyorum tekrar negatif görürüm diye sizce bunun sebebi nedir kızlar adetime 14 gün var

Son düzenleme:
14 gün varsa umutlanmayın derim, sonra daha çok üzülürsünüz. Ayrıca 14 gün varsa ovülasyon döneminde olmanız muhtemel gibi

Karnım bir kaç gündür böyle şiş patlayacak gibi hissediyorum çokta gazım var göğüslerimde büyüme var ara ara sızı var ve kasık ağrılarım var daha önce test yapmıştım negatif çıktı tekrar test yapmaya korkuyorum tekrar negatif görürüm diye sizce bunun sebebi nedir kızlar adetime 14 gün var
Eki Görüntüle 3435630

Adet gününe 2 hafta varsa çok erken zaren hamilelik belirtileri için.
Acaba yumurtlama zamanı olabilirmi? Benimde ozaman çok şişer karnım göğüslerim.

Eki Görüntüle 3435630
Ayağından usutmus olabilir misin .

yediğiniz bir sey bağırsakları rahatsız etmis olabilir. bir kaç gün bol probiyotik alın ve sebze ağırlıklı, midenizi yormayacak sekilde beslenin. 14 gün öncesi gebelik için çok erken. reglden 14 gün önce yumurtlama günüdür genelde.

X